eta32#1436
Ja Ja én is így szoktam ügyeskedni anno a MudRunnerben is ha elakadtam...
Itt egyenlőre a játék számomra még nem hozza azt a szintet hogy érdemben a karriert komolyabban elkezdjem és csináljam,majd...
Igazából le is írtad az összes pozitívumot amit a játék jelenlegi formájában tud....
A hivatalos fórumokat végig olvasva ,a hibákat (ordító) amikről mindenki panaszkodik,egy még egy félkész játéktól is sok lenne .
Simán koraiba ki kellett volna adni .
Ja hogy akkor teli áron a kutya nem veszi meg...
Mivel már egy ideje a G27 is műkszik kompromisszumokkal ,mentem pár órát leginkább a teszt pályán különböző gépekkel....
Felfedeztem pár helyet az amcsi pályán.
Megmondom őszintén tetszik ,de ennyi egyenlőre.
Ugyan így voltam anno az FS19 megjelenése után is,ez így egyenlőre , parkoló pálya, kb 3-4 hónap majd ezután kezdtem érdembe tolni vele.
Ott is ugyan ezek az ordító hibák mint itt, ott is egy kész teli áron vett játékról volt szó.
Csak ugye ott került kb 6000 Huf-ba itt meg a legolcsóbb is sokkal többe...
Jó lesz ez az tuti és élvezhetően játszható,de ennek idő kell nem véletlen a hivatalos oldalról is annyit publikálnak hogy hetek múlva,ez mint tudjuk bármi lehet a hónapok is hetekből tevődnek össze...
Páran a fórumokon már erre is reagáltak ,hogy miért nincs egy konkrét dátum hogy mikor....
Én megmondom...azért mert azt sem tudják hova kapjanak melyik hibát és melyik platformon javítsák először,hogy a nép haragja enyhüljön.
Persze van aki ezzel a BUG halmazzal is elégedett ebben a formában.....
Megmondom őszintén ha nem vettem volna meg hanem lewazerolt példánnyal tolnám se vinne rá a lélek hogy érdemben játsszak vele ,egyenlőre lépten nyomon bug bug hátán ,félkész opciók ,mindenhol...