mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    A jatek elejen en azt a "trukkot" alkalmaztam amikor az orszaguti teherautoval nem birtam kihuzni a saros udvarbol a megrakott potkocsit hogy kotellel kihuzattam magam (a potkocsi is csatlakoztatva volt) majdnem az utig, de ott mar nem volt mibe akasztani a kotelet, meg meredek is volt a saros kijarat. Itt leakasztottam a potot, kimentem az aszfaltra, kotelre vettem a potot, es a szilard feluleten a teherauto kerekei mar ki birtak huzni a potot az utra. Ezt nem tartom csalasnak, a valosagban is meg lehet csinalni :)

Az autok reszletessege engem elejsen lenyugoz (mar a Spintires ota). Kulon orulok neki hogy nem vadiuj hanem mindig hasznalt autokat modelleznek, latni rajtuk a sok karcolast, kopast, hasznaltsagot. Szerintem mindig egy adott peldanyt modelleznek vagy skennelnek le, a Fleetstar 2070-en meg azt is megfigyeltem hogy a jobb elso es bal elso kerek texturaja sem ugyanaz, mas a koszolodasa.

Az idojarasi latvanyujitasok is nagyon szepek lettek a SR-ben, a hajnali alacsonyan gomolygo kodok, az esos ido szurkesege alatti bevilagitas, stb. mind remekul nez ki. A tukroknel is tetszik hogy remeg bennuk a kep a motor vibralasa miatt. Vagy a fuggoleges kipufogok fedosapkai, ahogy tenyleg ugy billegnek ahogy a motor jar. Szerintem paratlan ez a jateksorozat.

Billentyuzet helyett egy (pl. Xbox) kontroller mindenkeppen ajanlatos, eg es fold. Lehet folyamatosan kis gazon is menni, a kormanyt kis elhuzassal tartani stb.