mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Serko
    Sziasztok!
    Gondoltam írok én is pár sort. Megvettem a játékot, és alapvetően nagyon tetszik. A mentésekkel nincs gondom. Kormánnyal játszom, mégpedig egy gyárilag támogatott Logitech típussal. A gyári beállításokkal a játék nem működik jól, le sem írom mennyire :(. Egyedi beállításokkal részben jó. Az alábbi hibákat tapasztalom:
    A kormányszög nem mindig a korányelfordulással arányos. Van hogy teljesen elforgatott kormány mellett a jármű kereke egyenes állásban van. E miatt többször kerültem már kalamajkába, és törtem össze indokolatlanul a gépet!
    Előfordul véletlenszerűen, hogy az FFB bazi nagyot ránt a kormányon. Még nem jöttem rá miért. Szerencsére csak ritkán fordul elő.
    Az "L" gombra a lámpa sokszor csak 4-5 gombnyomásra kapcsol be, a többi gombbal nincs gond. (Az L billentyűvel sincs!)
    Az automata csörlő a legközelebbi tárgyat csatlakoztatja... pedig lenne előttem pl. kiváló helyzetben villanyoszlop...
    A játékmenet és a hangulat nekem nagyon teszik. A Játék akadásmentesen fut magas beállítások mellett, pedig nem atomerőmű a gépem.
    Az automata váltó nagyon idegesítő... sokszor hegymenetben terhelés alatt vált. A kerék kipörög... stb. A gázadagolás nem elég finoman kezelhető.
    Kis javításokkal jó játék lesz ez!