-
eta32 #1424 Kormánnyal még rosszabb (remélem csak egyenlőre) mint controllerrel irányítani.
Nagy hiányosságok vannak ezen a téren ami sanszos hogy így is marad .
Ott kezdődik a kamera váltást nem tudod egy gombra sem tenni.....egyszerűen nincs a menüben .
A váltó az olyan amilyen controllerrel,sőt azzal talán mégy egyszerűbb kezelni,ezen része csak akkor lesz jobb ha megcsinálják normálisan "H" patentra,amit az elődökben,de nagy esélyt erre sem látok.
Habár kuplung opció van a menüben de inaktív (beállítható de nincs funkciója) mivel csak és kizárólag ez a korszak alkotó automata van benn ....
Eleve a menüben nincs is rá lehetőség ,emiatt az egész menüt át kellene alakítani már mint a "H"-ra.
Véleményem szerint marad ez az automata,árkád váltó...
Ha a zoom-ot gombra teszed ott is marad...így ez sem játszik kormival.
Igaz a kormival ha eltekered ott marad nincs a vissza húzás középre de ez semmit nem jelent olyan mit az FS-ben ,de semmi erő vissza csatolás FFB.(Remélem ez is csak egyenlőre)
Az oldalra nézéseknél ha kormi gombokon van, forog az egész körbe körbe végtelenül...
A darut kezelés felesleges is rátenni bárhova.
Ami pozitívum az egészben hogy együtt működik a két vezérlő kormi, controller,(ez az elődökben is így volt) így a daruzásokat nagyon ajánlott azzal és könnyebb is,de azon is van mit fejleszteni finomítani...
A csörlő leakasztásra a menüben nincs is opció,marad az egér mint korábban.
Nos ezek tükrében ha érdemben nem javítják (ígéret a készítőktől volt rá) akkor ez kormánnyal értelmetlen kínlódás szerintem.
Semmi pluszt nem ad jelenlegi állapotában csak nyűg,értelem szerűen az elődökhöz hasonlítva.
A beállítás is megérne egy misét mire rájöttem innen onnan netről vidikből összeszedve hogy hogyan is lehet egyáltalán a nem támogatott (egyenlőre) kormit egyáltalán szóra-működésre bírni....
Egyértelműen controllerre optimalizált és készült játék lett belőle,legalább is jelenlegi állapotában ,remélni lehet hogy idővel jobb lesz,bele kerülnek olyan opciók ami az elődökben alapból indulásnál ben volt és működött,de innentől már nagy csodát nem várok .
Ha ezt kész játéknak teli áron így volt pofájuk kiadni akkor ,arra is lesz hogy elsumákolják azokat az ordító hibákat amik jelenlegi állapotában benn vannak.
Úgy hogy lehet kormival irányítani,direkt nem írtam vezetést ,mert attól nagyon messze van,csak hát ....