mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Yag
    Ujjbegy zsibbadást kapok. Másodlagos billeket se lehet beállítani, hogy ha legalább elzsibbad az ujjam hegye, akkor másik kezem ujjbegyét zsibbasszam tovább. Vagy felváltva. Ennyi erővel egy gyenge tempomat is elfért volna.

Vegyesek az érzéseim.
    Több féle mintha érzésem is lenne játék alatt. Kicsit körbejártam a mapot és olyan érzésem volt közben, hogy :
    - Mintha valaki figyelembe vette volna, hogy különböző terepen más-más a kerék fizika és a haladás aránya. Keréknyomokban nehezebben, azok bakhátán könnyebb a haladás. Füvön mintha megkapaszkodnának a kerekek és szintén könnyebb lenne haladni mint máshol. Végre elakad ha fennakad a hasánál a jármű.
    - Grafikai irány jónak tűnik, remélem alább már MudRunner 2-ben sem adják. Bár a város olyan kihalt mint atomtámadás után, talán később megjelennek a forgalom MODok, vagy a sétáló emberek ... vagy csak jó lenne, mert bár jók a hangulat elemek furán veszi ki magát hogy annyi minden apró részlet van ... de kinek is minek is vannak itt ? Ettől független pazar a részletessége és jó a hangulata. Állatokat vett már észre valaki ? Felröppenő madarakat ?

- A játékmechanizmus be kell valljam kezd érdekelni. Különböző feladatok egymástól függetlenül vagy egymásra épülve. Végre nem csak 5x8 farönk leszállítására leszek képes :) Mintha kezdene nem csak árkád konzol hanem sand-box open-world hangulata is lenni.
    - Tetszik, hogy venni kell a dolgokat és nem csak úgy kapom. Persze engem sajna az ilyen customize rendszer más játékokban is kilóra megvesz, mert képes vagyok órákat babrálni egy-egy jobb beállítást keresve, de azt kell mondjam van benne fantázia. Mintha a peresztrojkát bekebelezte volna a kapitalizmus :)Eddig mindent "kaptunk" most meg vedd meg. Keress lóvét és fejlessz. Oké. Kihívás részéhez tehetünk egy pipát.
    - Időjárásban még nem fedeztem fel a nehezítő tényezőt. Esőben nehezebben lenne vezetni mint száraz időben?
    A PickUp tanker -utánfutója szerintem indokolatlanul pattog az úton. Mintha túl könnyű lenne. Persze üresen nem gond, de ha meg van tankolva fullban kicsit lomhábbnak kellene lennie nem ?
    - Mintha emelkedőn nem lassulna be annyira a teherautó mint gondolná az ember .... megpakolva sem. Elfért volna pár hirtelen kipörgés főleg ilyen slick gumikkal.
    - Végre van olyan érzésem mintha működne a "tövig nyomom a gázt mert meg ne álljak, nem akarok beleragadni" szitu. Egy ingoványosabb részen pár másodpercnél tovább időzöm egy helyben és már bele is ragad a kerék.
    A lapos-kemény keréknek lesz jelentősége ? Jobban tapad? Könnyebben megy majd terepen? Vagy csak a hiba pontokat számolja?
    - Ugyanakkor mintha minden terepen elég lenne az automata alap fokozat. Mintha nem lenne annyira fontos a difi meg a 4X4. De lehet hogy csak a terep nem volt annyira kemény.
    - Végre javították a vontatós cheat-et. A vontatott-kísért járműnek is fogy az üzemagyaga nem csak annak aki elöl megy.

Azért na. Egy autós játékot kiadni kormány támogatás nélkül kb. olyan mint egy tengeralattjárós játékban mélységmérő nélkül megtámadni egy konvojt. Ok. Béna hasonlat de na, akkor is.
    Majd még jutnak eszembe apróságok, most ennyire futotta.