Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell az MPFIX, és akkor a multi is megy rajta. Linket nem tudok adni, mert ami eddig volt meghalt!
(Achievementet kapsz, azért vagy ki.)

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Engem kidobál ha valamit végig csinálok. Pl minden tkarást feloldok, vagy minden garázst megnyitok. Ez a tört játék bugja, vagy az én kis egyedi bogaram.
Szabi
végre van kulcs 3.799Ft-ért is.. 😊

viszont orosz..

és vpn-es... pfúúú 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ez a kerék eltünõs móka nem tört játék függõ, ma jött hozzá hotfix

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

joceruza
Még van mit finomítani rajta,de már mûködik!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

ez miez?

joceruza
<#nyes>

Nekem eredetim van és a leírt bugok egyike sem jött elõ nálam. Pedig már a River pályát fogom csinálni.

Felderítettem egy térképet teljesen , és a játék újraindítása után semmiu nem volt mentve ...... 😞
zorrobomber
Igen. "A" pontból elmész "B" pontba a rakományért(fáért), aztán elviszed "C" pontba. A térképen a "köd"-öt a cloaking pontok felkeresésével tudod eltüntetni. Erre szükség is van, mert részletes a térkép és jól tervezhetõ rajta az útvonal. Minimap nincs, a fejlesztõk szerint szándékosan, hogy kicsit kényszerítve legyen a játékos az útvonal memorizálására. Általában több jármûvel kezdel, de vannak még elszórva a pályán, amiket ha megtalálsz és közel mész hozzájuk akkor feloldod õket. A már megtalált jármûvek között szabadon választhatsz, vontathatod egyikkel a másikat, akár platón is lehet szállítani egyiket a másikkal. A vontatókábel elég fontos szerepet játszik egyébként is, fához kötve tudod csörlõzni magad.

Síkságon vagyok én meg nagyon el. Beleestem abba a hibába hogy megpróbáltam átkelni a mocsáron, és a megmentõosztag sorra amortizálódik le. Tegnap amit alább linkeltem, hogy utolsó reménységem, a MAZ is elakadt, azt hiszem így kakukk, már csak egy kóbor sérült ural-om maradt szabad keréken, nem hiszem hogy megmenti a napot 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Robertoo21
Sziasztok! Pontosan mirõl is szól a játék? Nagyon körvonalazva "A" pontból "B" pontba történõ szállítás? játékmenet? Köszönöm a válaszokat, elõre is!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Most majd megtanuljátok tisztelni az orosz teherautó söfõröket! 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kemszi2
Üdv a klubban 😄
2-3 napja kínlódok a parton szim módban,de még nem sikerült 1 fuvar rönköt leszállítani.😊
Tudtommal tervezik, hogy egy update-ben belerakják a belsõ nézetet.

steam, origin: ACE_hun

kemszi2
Na már 2x szívatott be a játék persze azért magamnak is köszönhettem a dolgot 😄
1. Elakadtam a rönkszállító Urallal,mire kicibáltam,eltûnt alóla 2 kerék a bal oldalról így használhatatlan lett,és a javítás sem segített rajta,szóval gondolom valami bug lehetett
2. leamortizáltam mindent amit lehetett ráadásul jó messzire a zil-tõl,maradt az ural,az meg mikor csatlakoztattam a rönkszállítót,felpattant a levegõbe és ,hogyhogy nem egy túl mély vízbe érkezett amiben rögtön megpusztult
Erõsen gondolkodom rajta,hogy felhagyok a szim móddal amíg ilyen bugos 😄
ami még zavaró a szim-ben,hogy szerintem túl könnyen amortizálódnak a gépek.
+hiányzik a belsõ nézet fõleg az UAZ-ban. Erdõs részen jönne jól,hogy könnyebben kikerüljem a fákat 😄
zorrobomber
A térképen levõ cloaking feliratokhoz kell menni, ott vannak.

Fekete tornádó? Én még olyat nem is láttam..

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

zorrobomber
A fekete tornádóhoz kell közel menni. Elõször azt hittem valami graf bug 😊

A takart területeket hogy lehet feloldani?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Akinek eredetije van vegyen fel steamen multi mókához: csige791

zorrobomber
üzamanyag szállító hadmûvelet félresikerülés 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogyan akadjunk el MAZ-al 101 <#nyes>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kekeN7
1-2 napon belül lesz. 😊

sziasztok valakinek nincs kedve multizni ?
zorrobomber
Egyelõre elõbbi a helyzet de már nem sokáig!

Steam felhasználói profil képem. Gondolom te törttel nyomod, vagy nincs képed steamen.

zorrobomber
A jobb felsõ sarokban mi van abban a négyzetben? Nekem az fekete szokott lenni.

Kis off, de adja <#wink>

oneal1
4 fõs szerók vannak, együtt tudtok menni, lehet segédkezni ilyesmi😊

el levet vele lenni!😊

!Forza Ferrari!

zorrobomber
Én is köszönöm a segítséget!

Örülök, hogy segíthettem!
Csak arra figyelj, nehogy hátba durrantsd magad, mert be tud gyorsulni a hátsó jármû ha nem figyelsz! <#idiota>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

allock
Uccsó sor nekem új. <#eljen>

#hhwnd

Köss össze két autót, nyomd meg a "V" betût és nézz ott körül. Magyar nyelven összefolynak a szavak, de angolul olvasható.
A "steer" felirat mellett a kerekeket lehet forgatni, vagy automatára rakni.
Ha a "pull"-ra kattintasz akkor átvált "accelre" és akkor az "F" gomb nem csörlõz hanem gázt ad a másik jármûvön.

allock
Advanced fülön beállítod merre kormányozzon, jobbra balra vagy automatán követ asszem.

#hhwnd

zorrobomber
Nem! Hogy? <#whatever>

Azt ugye tudod, hogy a vontatott jármûvet is lehet irányítani a vontató jármûbõl? <#vigyor5>

zorrobomber
A vontatás vége 😊

zorrobomber
Igen, én is azért indítottam el, mert hát Plains, biztos ez a legkönnyebb pálya 😊 Közben meg a középsõ tisztás tényleg mocsár, és ahol elakadtam persze még látótávolságban sincs kb. fa 😊 Mindenesetre ott szerintem az emelkedõkre érdemes figyelni, nem derékszögben rájuk fordulni.

Jött egy pár hasznos kiegészítés. Pl. UAZ keresõ fényszóró, ZIL "billencs", stb.
Nem tudom, hogy lehet a full verzióba ezeket installálni? A játék steam mappájában alig van valami.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Na ez tipikusan az a pálya, ami a maz nélkül egy kínszenvedés. Azt hinnéd, hogy a pálya közepén a "tisztás" jó útvonal a fatelep felé, aztán kiderül, hogy egy rohadt nagy mocsár az egész...

zorrobomber
Nálam õ akadt el(Plains pálya asszem), se elõre se hátra sehova.

Éjszakára sikerült kirángatni 😊

Törölt felhasználó
AMD kártyával másnak is mindenféle artifactok jelennek meg a képen?

Üdv a sorban 😄 me = 3. délután/este 😄

kekeN7
Nem szabadna, hogy ez ennyire tetsszen nekem.
Soha nem voltam oda ezekért a régi ruszki dögökért... meg úgy eleve a kamionokért sem. Azt hittem, hogy ez csak egy hülye techdemo.
Aztán... mégis erre ment el a fél délutánom. 😞(

macleody
Srácok, virágboltival multihoz kell a steam? Vagy hogy lehet egymáshoz kapcsolódni?