mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Igen gondoltam.
    Most vettem egyet a tajgára is oroszba.
    Én nem találtam a modját hogy teleportáljam egyik helyről a másikba de átmenni már átmentem ,persze amit enged ,mert egyik helyen kiírta hogy régió függő a kocsi pedig mod homokfutó volt,de még ráfekszek talán sikerül de szerintem nem...
    A pickupot már eladtam abból vettem a tajgára felfedezni még egyet.
    Dobozos uazzal próbáltam menni de tökig el ült a virsli kerekekkel és a motor kapút...el is adtam .
    Most ezzel a dzsippel küldibe kihúztam egyet a vízből....nagyon adta magát......
    A mod "homokfutóm" alaszkában nagyon jó szolgálatot tett csövek alatt átfér és elmegy mindenhol......át is mentem vele a másik alaszkai mapra.
    Na így tuti át lehet vinni már amit a játék enged átvinni.
    Igazából a mapok nagyok kicsik de ezek ekkorák.
    Szerintem mire minden küldit teljesít mindenhol a mókus több száz óra kell,úgy hogy hosszú időre megoldott az elfoglaltság.
    Egyenlőre csak felefedezek.
    Azt remélem az első javítással megérkezik a kormi támogatás és onnantól tolom a fuvarokat ,legalább is ez a terv,.
    Bízom benne nem kell fél év hogy ezt az alap dolgot bele rakják,futkoz a hideg a hátamon ettől a controlllertől....de egyenlőre ez van...
    Alaszkába az összes aszfaltos út korcsolya pálya na oda aztán kell majd a vas,a kis homokfutóm is csúszkált mint barom.
    Amit eddig mutatott a mapok terén a játék elégedett vagyok,pedig még messze nem láttam mindet,az alaszkai azok picik ,de ez van.
    A tajga kedvenc lesz...nosztalgia.
    Szerintem a színek pont megfelelőek,VGA függő ez is meg a stabil fps.
    Nem győzök gyönyörködni a tájban mindenhol....legalább valami nagyon el lett találva.