mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    No , megse annyira rossz ez a jatek :) Beleneztem egy fel orara, de azt mar ebbol is latom hogy siman megfelel arra hogy erdemes legyen idozni vele.
    Persze egy ket patch azert nem artana, de biztos lesznek majd. Peldaul nekem neha atesik a FPS 30-ra, eleg zavaro. Pedig a felbontast is kicsit visszavettem hogy siman menjen. Aztan jo lenne bele egy csuszka hogy kicsit meg lehessen szelditeni ezt a tulzott szinesseget. Itt atestek a lo tulso oldalara, a Mudrunnerbe szinesito modokat rakott a jonep, ide meg majd szintompito modokat fognak :)
    Megtalaltam a kamera forgatast is, van ra a grafikai menuban opcio hogy a Mudrunneres modon forogjon (nekem ugy tetszik).

De a kerekekre mar miert nem ragad a sar? Ez pedig latvanyos volt a Mudrunnerban, foleg miutan kijottem az aszfaltra es lepotyogott a kerekekrol. A viz fizikaja nekem szinten kicsit visszafogottabnak tunik. A kabinnezet a tukrokkel jo lett, szepen ki is konyokol tolatasnal. De a sotetben a muszerek vilagithatnanak. Remelem majd ezt is megoldjak.

Meg ugy altalaban: szokni kell a jatekot, hiaba Mudrunneroztam rengeteget, itt elegge mashol vannak a gombok, kicsit ujragondoltak a kezeleset a jateknak. Annyira meg nem is "erzem" az autot mint a Mudrunnerban, de gondolom majd meg lehet szokni. En varok vele mig jon hozza par patch, de en ugy nagyjabol elegedett vagyok a jatekkal.

Ja, es az a "dzsipp": en nem talalkoztam eddig azzal a nagykereku (UAZ?)zal (ami valszeg extra cucc az elorendeloknek?)
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.04.28. 16:40:14