"... ha fát vagy acélt vittem a hídhoz más lett volna a kocsi viselkedése..."
Nekem is feltűnt. Sokkal lomhább volt az acélnál.
Valamivel ezt azért könnyebbnek érzem még, mint a Mudrunnert. Difi zár nélkül egész jól elvoltam a sarasabb helyeken is. Probléma akkor volt, mikor lehasalt a pickup. Erre viszont van hasmagasítás. Hamarosan azzal is kipróbálom egy mocsárban.
Lehet, ha többet mennék Alaszkában vagy Oroszországban, akkor változna a véleményem. Michigan inkább olyan trialos pályának érzem, kevés sárral. Alaszkában már sokkal nedvesebbek voltak a körülmények. Így legalább nem csak a textúrák változnak a pályákon. A hó erősen lelassítja a gépeket, nem lesz érdemes mindig lecsapni a kanyarokat.
A térképek csak első látásra tűnnek kicsiknek. Egy állam/ország több térképből áll. A fő- és méllékküldetések is vannak, amelyek közül pár formálni fogja a pályákat. Pl. egy mocsár lecsapolása (legalábbis ezt írta), híd építés, templom felújítása stb. Szerencsére ezeket úgy helyezték el, hogy egész jól lefedik az utakat. Az elődnél gyakran nálam a fél térkép kimaradt, mert erős kerülő lett volna. Maga az utak vonalvezetése is sokkal kreatívabb, nem olyan monoton, ahol csak a talaj típusa a különbség. Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.04.28. 12:49:54