mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Nos helyzet jelentés.....
    Amennyire meg lehet ítélni controllerrel való irányítás után és vizuálisan a vezetést....
    Eddig kezd pozitív irányba fordulni (talán még sem annyira arcade ez a game) hiába puding próbája az evés ,akármi akárhol nem megy el nem lehet csak úgy "tökön-babon" keresztül száguldozni.
    Controlllerrel egész kellemes és "jól" terelgethető a vas.
    Ahol sár van ott az van,benn ragad könyörtelenül.
    Hegynek felfelé teherrel kizárt hogy felmegy.
    Láthatóan a kocsik mozgásából hogy valami jó kis fizika mégis csak dolgozik itt.
    Még azt is véltem érzékelni de ez lehet csak beképzelés,hogy ha fát vagy acélt vittem a hídhoz más lett volna a kocsi viselkedése,de 1 fuvar után ez totálnem biztos,így tologatva nehéz megítélni csupán vizualitásból...
    Nyilván ennek csak örülni kell ,de ebből kiindulva talán majd a kormival is lesz értelme terelgetni a vasakat.
    Így aztán kezdem vissza vonni azt amit korábban leírtam és nyilatkoztam.
    De nyilván majd a többiek is megerősítenek vagy cáfolnak ez irányba.
    Elmentem a garázsban ott meg írja ám DLC dzsip hoppá mondom ez meg mi????
    terepjáró dzsip
    Gondolom a Prémium kiadáshoz járt vagy majd ti megerősítitek akinek a sima van.
    Persze örültem,nem a nyüszöge platós pickup-al kell szenvednem a felfedezésnél eddig azzal alig mentem pár kilométert.
    A karrier egyenlőre szokás kérdése.
    Kezdem megérteni (0 angol mellett nem egyszerű) mi miért is van mire való.
    Jó nem igényel különösebb angolt ,ha már bele jön az ember.
    A környezet az eddig látottak alapján ,de még nagyon az eleje,szerintem profi munka minden téren.
    A belső nézet használható,elég jónak tűnik 3 kocsi után.
    Működnek a tükrök.
    Jó hír minden (amivel eddig találkoztam) áru felvevő és lerakónál lehet választani manuál vagy ótomata közt így ha lesz darum akkor daruzhatok kedvemre..
    Vannak pótok elszórva itt ott azokat is fel kell fedezni és gondolom majd a megfelelő helyre kell szállítani.
    Már egy hidat fel húztam.
    A küldetéseknél számol időt,de arra még nem jöttem rá hogy lehet a hudba is látni.
    Igaz maga az idő rendes (óra) az nincs ,legalább is én nem találkoztam vele sehol,ha valakinek meg lesz szóljon.
    Így azért eléggé armagendonos ,csak abból veszed észre az idő múlását,hogy besötétedik és kivilágosodik ,na nem mint ha nagyon nem lehetne óra nélkül tolni.
    Egyenlőre így 2 óra után ennyi.