-
endy papp #1319 Még pár adat.
Gondoltam majd csak eljutnak most már oda ,hogy lehet magunknak menteni.....
De nem ez is maradt a régi,nyilván így a legegyszerűbb játékot készíteni.
Nincs lehetőség még 1 vagy akár több profilt csinálni és ott kezdeni ahol én szeretnék.
Ha úgy van kezdheted az egész karriert a legelejéről ....
Ez egy előre megírt forgatókönyv eltérni nem tudsz tőle ,ott kell menned ahol a készítő kitalálta és azzal ,legalább is az elején tuti.
Ez kérem egy jó nagy át@szás ,mint írtam is aki kormival tervez ,egyenlőre ne vegye meg,mert ,mint én is kormihoz szokott ember ,nehéz lesz tologatni a dobozokat controllerrel.
A grafot feltoltam maxra ,szépen elviszi 3 moncsival is,legalább is egyenlőre ,ott ahol most áll a kocsi a rajtkőnél.
Arra az egyre nem lehet panasz legalább szép....
Igazából ez ami pozitív irányba változott,mást nem találtam,majd szóljon akinek sikerült......
Ami van benn az mind könnyítés a talajról nem tudok nyilatkozni mert ez a nyüszöge pickup semmire nem való ja aszfaltra.
A talaj fizikát és dinamikát igazából kormánnyal lehetne valamelyeset felmérni,de ahhoz FFB is kellene ..
Nos itt lesz egy nagy bukta a képen is látszani fog hogy ilyen mint FFB állítás támogatás ,nem lesz.
Kormi beállítási menü...váltó.
A váltó is amit a menü mutat vicc kategória,igazából nem is értem.
A H patentot amit az elődöknél megszoktunk felejtős.
Így a váltókat is el lehet dobni itt,elég lesz a két fül váltó vagy 2-3 gomb azt csókolom...
Ezek szerint a készítő olvasatában a kormi támogatás már ott kimerült hogy lehet MAJD valamikor kormánnyal is irányítani ,mert vezetésnek így ebben a formában nem nagyon nevezném a fentebb említettek hiányába.
Ja controlller rezgés van benn.
Ebből is látszik egyértelműen controllerhez és konzolhoz lebutított az egész játék,0 vezetési élménnyel.
Nyilván van akinek a controllerrel való tologatás is az...
Értelem szerűen a több évvel ezelőtt sikeres spintires és mudrunnerhez viszonyítom,hasonlítani nem lehet köze semmi nincs hozzájuk.
Ha majd egyszer megjön a kormi támogatás,remélem azért az első javításban pár hónapon belül jön ,akkor kipróbálom és folytatom.
De ha olyan lesz amit itt fentebb említettem,akkor ez csak legunalmasabb időmben bohóckodásra lesz jó.
Mindezzel nem lenne gond ha ez egy korai hozzáférésű játék lenne és fele annyiba kerülne mint így.
Menekülök vissza a mudrunnerhez ettől a @os arcade játéktól.