endy papp#1312
Ha szombatig vártam volna a vétellel (én marha) akkor még a virágboltival sem vesződnék az tuti.....
De gondoltam (naivan) csak lesz olyan min. mint a mudrunner....na min 1 így jártam.
Most 1 hétig koplalok azt már nem is fáj annyira.....
Ezt jól be@ptam, de ettől a fejlesztőtől tuti akkor veszek valamit legközelebb ha már 5 euró körül lesz,és olyan helyről ha nem tetszik vissza kérem még azt is....de szerintem nem csak én leszek így vele.
Ha az alapok eleve @arok akkor ebből nincs az a modder aki bármi értelmeset ki tudna faragni.
Szerintem ne ringasd magad hiú ábrándokba,persze ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz....
Szerinted az FS-ből miért nem lehet többet kihozni??? ,mert dinamika -fizika terén ott tart mint 10 éve,valószínű ez így is marad,nem az kell a népnek hogy pici köze is legyen a realizmushoz,ahogy itt is legyen benn sok gép ,szép grafika ezt kajálja veszi a nép a többi le van @rva
PEGI 3
Most találtam megint egy kedvemre való mudrunner mapot lehet hidat építeni (manuálisan,nyilván csak részbe de enné ami ebben lesz sokkal jobb) nem csak fát kell hordani.
Krumplis zsákokat és csöveket ha jól olvastam ,még csak most kezdtem.
Meg kell keresni a mapon ,nincs jelölve sehol,majd daruval felpakolni majd a célállomáson ledaruzni.
Szép jól összeszedett a map,na meg mint írtam is még van rengeteg a talonba,a modderek csak úgy tolják ki magukból .
Főleg az oroszok a tutik ebben ez is ha jól láttam az.