mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Nos a fülke nézetet vagy ahogy szokták mondani auto szimes berkekben a cokpit nézetet minden játéknál használom,a mudrunnernél ritkábban mert olyan amilyen na meg én is szeretem nézni kívülről mit is csinálok meg a gép és a talaj össz hatása ér valamit ebben a játékban...,no meg legtöbbször rá vagy kényszerítve hogy kívülről lásd a dolgokat.,
    Fülke nézetből azokon a mapokon amiket én használok ,kb . még mindig a 2. map felfedezésénél tartanék,a kb 30-ból ami van....
    Pedig ahhoz hogy felfedezz egy mapot elméletileg csak előre kell menni ,nagyon tolatni nem kell.
    Pedig nem vagyok kezdő ezen a téren az ATS_ETS-be az összes rakományt belső nézetből raktam le tolatva....
    Ez nem olyan mint az ATS-ETS kam szimek...de említhetném a busz szimeket is,mész a szépen kirajzolt utakon ,stb stb...
    Ami a tükröket illeti tartok tőle még azt a szintet sem fogják hozni mint az FS.szériában ,ahol azért elég jó a maga nemében,elég rég óta benn van....
    Szerintem itt a környezet és a talaj megköveteli hogy többet külsőből vezess.
    Belsőnél minimum kellene FOV állítás (FSben már alapból tudja a játék)
    Arról a lényeges dologról nem is beszélve hogy az ülés állítás minden irányba az előbb említetteknél mind tudja pedig anélkül is használhatók.
    A tükör állításokat már nem is említem.
    Szerinted egy ilyen vontatmány hogy tudnál úton tartani szűk szerpentines sáros ,óriási kövekkel teli hegyi utakon ,itt húznom kellett a mögöttem levőt....
    Mudrunner
    Vagy egy ilyet esetleg,én ezek a szituk miatt tolom a mai napig a mudrunnert és van már benn több mint 400 órám.
    Karaván
    Pedig nekem széles a látószögem a 3 moncsi miatt...
    Ebbe próbáltál belsőből még pót nélkül is befordulni egy szűkebb helyre???
    Még előre is alig látni valamit,itt a tükrök sem sokat segítenének.
    szörnyeteg...