mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    Ajjaj, eleg lehangolo infok, kihagyott ziccerek.

Az idojaras hatasa a talajra egy nagyon erdekes dolog lenne, mar a Spintiresnel is eszembe jutott. Idovel felszaradna a sar, vagy eso utan csuszosabb lenne a kemeny foldesut is stb. A Snowrunnerban meg az olvado ho es vizatfolyasok stb. Aztan megfagyna es akkor jegesedes...

Terkep meret: legjobb egy hatalmas egybefuggo terkep lenne. Azon aztan lehetne szandboxozni, akar evekig is toldozgatni foldozgatni, epitkezni stb. Mert igy a kis terkepeket kipipalgatjuk aztan annyi. Vagy lehet ujrakezdeni de az mar nem olyan moka mint elsore. Regi almom egy autos szimulator RPG game, a Mudrunner remek alap lehetne hozza. Lehetne furikazni a vilagban, karakterekkel talalkozni, feladatokat teljesiteni stb. Mint a Witcher 3 es a Mudrunner kozos gyereke. Jatekos almaim netovabbja. Valami hasonlo hangulatu lehetne mint a Felelem bere film.

Kormany: aki megszokta annak bizony hianyozni fog.
    En a Mudrunnert kulso nezetbol szeretem jatszani, hogy lassam a verda fizikajat. Ezert a Snowrunner kabinjai szamomra csak olyan erdekesseg lesz, megnezegetem aztan jatszok kulso nezetbol. Mondjuk az amerikai DLCken aszfalton hasznaltam a kabint is, de terepen soha.