mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Nos minden lehet biztost 3 nap múlva tudunk igazán ,de amit látok a vidin az simán akkor mint a mudrunnerben bármelyik jó nem a kicsi ,most nem jut eszembe a neve vulkán vagy .....
    Pl azt is modként megcsinálta valaki átdolgozta ,igaz sokkal nem lett nagyobb de legalább élvezetes lett....
    Itt meg a sok aszfalt néhol valamennyi sár,tipikus amerikai mudrunner dlc.....
    Látszik az úthálózaton is hogy nagyon de nagyon kevés ,
    Rengeteg mod mapom van, mindet legalább addig elvittem hogy felfedeztem ,megnyitottam a mapok egészét,így csak tudok különbséget tenni kicsi és nagy között.
    Nyilván simán tévedhetek ,de sanszos a vidit elnézve,ez kicsi map és már most látom hogy "üres" a havon kívül Ló@ar sincs rajt ,ami megfogna.
    Ilyen mod mapokat a runnerben le sem töltöttem....
    Na mind egy , mint írtam is korábban letolom rajt ami tetszik remélem lesz olyan.
    Várok jó pár hónapot fél évet azt nekiesek megint kb így volt a runnerrel is addigra már lesznek tuti normális mod mapok ,meg értelmesebb kocsik ,jó azért később abból a 40 ből csak, akad pár ami sokkal jobb..mert ahogy látom az elejére (karrier kezdésre ) megint tele rakták az ilyen platós semmire való szekerekkel.
    A runnerben még rég toltam egy mod mapon amit egy magyar srác csinált ott van a mai napig a toppon,minden féle téren...
    És az sem volt nagyon nagy kb közepes,de amit azon kellett "küzdeni",na az igen....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.04.24. 19:32:38