Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anélkül nehéz😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Megvan fel kellett tennem egy platót 😊
Csomagot hogy lehet szállítani. ott vagyok és mit nyomjak? F1 csak a térképet teszi be
RiCSi1234
Meg lenne hozzá multi.. 😛 😄

GTA V (*.*)

csak jelene már meg...

RiCSi1234
Micsoda jó kis játék ez, off-roadoltam rendesen benne. 😄

GTA V (*.*)

töltsd le. google

d3dx9_42.dll nem található. miért?

Szevasztok! Ehhez a játékhoz nem tudtok valahol új modokat? Vagy az ls2011-bõl nem lehet átrakni valahogy jármûvet??

A videó alatt van letöltõ link is a pályához illetve a verdához is. Ez érdekes...

Helo. szerintem lehet hogy a videokártya okozza,de nem biztos!
A ládákat le kell adni a világító kis házaknál-warehouse-,és ha eleget gyûjtöttél a villáskulcsnál tudsz másik verdát választani,ill.ezt-azt rátenni a gépekre.A full game megjelenésérõl tud valaki valamit?
Csak a Kamaz-zal lehet menni a játékba? A ládákkal mit lehet csinálni?
cifcuk
Nagyon jó ez a játék, és élethû is. Pár évet melóztam 4 tengelyes billenccsel terepen és elég jól vissza adja, ha nem is tökéletesen.

Volvo Fh12 460
Hello srácok vki tudna infót mondani h ezt miért irja ki nekem:S:@
Most raktam fel a visual c++ meg a direct x-et is.

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Opelfan
Ennek a változatnak legalább értelme is van, nem tudom hanyadik alkalommal játszom már végig, tény, hogy sokat dobott az elõzõekhez képest a manuális-difizáras váltó. Nem tudom ki mennyit gamelt vele, de én egyet kivéve az összes csomagot leszállítottam a Kamazzal 😄.

Egyébként ez még beta demo... rosszat sejtek mivel, láttam már 2009-es kiadást is valahol, egy tartálykocsit rángatott át a sáron egy Kraz. Korábban kiadott verzió létezhet egyáltalán?! Lehet az oroszoknál egyedül... mindenesetre ezt a fizikát nyugodtan beépíthetnék egy rakás autós/kamionos játékba, mert élvezetes nagyon. Lényeg, ha hivatalos kiadás nem volt még és 2009 óta eddig jutottak el akkor elég kár ezért a játékért, ez tipikusan olyan eredeti game, amiért hajlandó lennék fizetni is...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Sziasztok. Letöltöttem a decemberi Demot de nekem csak ablakban fut illetve nincsen hangja sem ez miért lehet?
Smicy2
köszi

Charade GTti

Misi az ezredes
Link De mondhatnám h google a barátod 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Smicy2
link?

Charade GTti

kemszi2
azzaz
Misi az ezredes
Igen a Decemberi

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kemszi2
van egy új demo.legalább is nekem új 😄
Misi az ezredes
Javítanám magam épp találtam egy oldalt ahonnan sikerült letölteni 😊 ÉS MÛKÖDIK IS 😊

Misi az ezredes
Valaki fel tudná tölteni neked valahova a Demo telepítõjét? Ugyanis a linkrõl már nem elérhetõ! Elõre is köszönöm

Nekem fut rendesen. Directx, visual c++, vga driverek stb. mikoriak? Elsõre ezek jutottak eszembe...
Kék halál, vagy csak egyszerûen le fagy ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Martinez01
Nálam kifagy az egész gép amikor indítanám...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Én is most próbáltam ki, nagyon tetszik és ez még csak a Demo! 😊 Ha majd egyszer valamikor tennének bele karrier módot, nagyra megcsinálnánák a mapot és hordanád a fát a sáros terepen, jó lenne. 😊))

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Én még csak most próbáltam ki. Ez valami nagyon durva 😊 Kamerát hogyan tudom benne forgatni ? Valaki tud valamit mikor jelenik meg ? Nekem nem adja be a Hivatalos oldalt 😞
Ki jött a teljes? 😊

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Elsõ hsz? Negyed görgetés lefelé! 😄 Ott a demo...

www.smart-bus.hu

azért írtam hátha már tudtok vmit
Ez most komoly?

www.smart-bus.hu

kb mikorra várható a megjelenés?nagyon jó lenne már!demo van?
Martinez01
még nemtudok konkrét megjelenést

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Megjelenés mikor várható?

Martinez01
igaz hogy van egy pár hibája a hangnak de majdnem tökéletes de azért megérdemli a 10/9-et

ha meg marad olyan addigra 😄

DJ RX7
hangra 2/10-et adnék.

:3

Martinez01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem megjelenés után 1 órával fennlessz valameik torrentoldalon <#vigyor5>

Tinka123
Zsir<#hawaii>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Hát ez rohadt jó! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

greg benz
Jó kis cuccnak tûnik,egy letöltést megér,kipróbálom😊

pxxl
ott lesz majd az Off Road Drive <#vigyor2>

All hail the double x!

edios
mint különálló játék nem valami nagy dobás, de a technológia qrvajó lenne korszerû grafikával, ha beépítenék rendes játékokba!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Martinez01
Mirõl is szól a játék?

Megpróbálja bemutatni hogy tud egy jármû elakadni a sárban,földesúton ehhez a játék a Havok fizikai motorját használja ezáltal kiváló fizikája van a játéknak és a hang rátesz erre még eggy lapáttal !
A Demoban egy Krazt tudunk vezetni. (Demo letöltés alul)

Az én értékelésem:

Irányítás: 10/9
Grafika:10/10
Fizika:10/10
Hang:10/9

Irányítás:

Maga az irányítás nem bonyolult:
Elõre,hátra,balra,jobbra nyíl segítségével navigálhatunk.
W-vel felfele az S-el lefele válthatunk.

Gépigény:
-Bármilyen Windows Operációs rendszer
-Shader Modell(SM) 2.0-ás kártya
-Legutolsó DirectX frissítés

Pár Link :

Demo Letöltése
Hivatalos Oldal

Videók :