mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Jöhet számlaszám ,névvel címmel ellátva.
    Ja hogy nick név mögött könnyű arcoskodni.
    Kisfiam ha szeretnéd találkozunk írd meg hol mikor és lerendezzük a problémád ,mert ahogy látom nem nagyon tudod túltenni magad 1 azaz egy negatív kritikán ami a firkálmányod illette.
    Most is csak ennyire futotta a szavakon való nyargalászás,az megy, olvasd el még egyszer a "tesztnek" nevezett akármit és szállj mélyen magadba,lehet nem kellett volna közzé tenni ha 1 negatív kritika ennyire kiborít és nem tudod magad túl tenni ezen a megrázó élményen.
    Igen ezt jól gondolod nekem de neked is akarnod kell, jöhet ide név cím miegymás.
    Hidd el megoldom a problémád ,már nem egy hozzád hasonló internet huszárnak segítettem kibújni a klaviatúra mögül....
    Gondolom párszor átolvastad javítottad a firkálmányod,de még mindig nem sikerült teljesen kigyomlálnod a helyes írási hibákat.
    Ha sikerült már elvégezned a 8 általános azért nem ártott volna megtanulni helyesen írni úgy hogy itt még a gép is segít .

"+ Contolleres irányítás"

Jobban nem merültem bele gondolom még lenne mit találni...
    Na ezek után verd magad te szerencsétlen....a segítség neked kell,de mákod van mint írtam is szívesen orvosolom a problémád....