-
endy papp #1123 Tehát összegezve te is az a "teszter" vagy mi a tökömnek titulálod magad,aki a főnökei ....t nyalod , nehogy olyat írj ami nem tetszik nekik és emiatt ne írhass annyi rizsát mert az kell az olvasóknak.
Na ezért tartasz itt ...az összes tudásod ebben ki is merült.
Már csak a szavakon tudsz lovagolni ez a te ""sza.értelmedet"" mutatja.
De ezt betudom ennek a hsz.-nak "
"Így állok jelenleg, igaz azt se tudom mi ez a játék kb. :-D"
Ezek után írtál erről az " árkád" játékról véleményt ....
Minek kinek???
Nem a többi portált kell olvasni és olyanokat írni amiket ott írtak a játékról, vagy már nálad nem tudom eldönteni hova sorolod ezt a valami...hanem önálló saját nem cenzúrázott véleményt alkotni valamiről,de sajna ez csak ahogy látom részbe megy.
Aki akarta megvette használja a te teszted megsúgom semmit nem jelent ,sem itt se máshol,nagy ívben mindenki le..ja....
Miért nem a készítők irányába írtál ilyeneket talán mindenre megkapnád a választ talán még a játékot is megváltoztatnák annak a 90%-nak a kedvéért aki nem tudja billel a váltót és a kuplungot használni..Mert ez az opció kimarad,a játékból.
Talán direkt....
Tessék a lehetőség adott ott foshatod a szót a megfelelő fórumon,itt max 10-20 ember olvassa... a portálon amire írtad a tesztet gondolom picit többen de ettől semmi nem változik.
Akinek tetszik ez így az eddig is tolta-ja akinek meg csak billre futja és személyes sértésnek éli meg hogy nem tud sebességet váltani és kuplungot használni közbe az így járt.
De látom egymásra találtatok ....nyalásban Solt VR-el tolja a tiéd....mert már anélkül nincs is számára világ....
A VR is csak ő miatt dobtam be mert szerinte aki nem azzal tolja már semmire nem való....szegény de sajnálom....ebben meg mint tudjuk nincs támogatás így szegényke lógó orral elkullogott de szerencséjére van hova dugnia.....
Szerinted az IR a steamtől lett az ami??,meglátszik te sem látsz ki a szemellenződ mögül,nekik az csak egy pici része,már rég tolták nem kis sikerrel,mikor oda is bedobták a magadfajta tesztereknek hogy legyen miről negatív regényeket írni teszt gyanánt.
Vígan megélnek steam nélkül is és fejlesztik a játékot.
Nem a magad fajtákból élnek akik tesztelnek de még egy nyamvadt pár tízezer forintos kormányra sem futja....
Mert minek is a népesség 90%-nak úgy sincs....
"Na most ezt az agymenésed vesd össze azzal, amit írtál, hogy a Spintires szerinted semmivel nem volt játszható kezdetekkor. Elárulom neked, hogy a játékiparban nem éppen elítélhető módon, egy fejlesztőnek az a fő célja, hogy eladja a termékét. Ha az bill, controller irányítással nem működik, azzal kapásból milliók esnek ki a lehetséges vásárlók sorából. Az iRacing nem mellesleg irányítható controllerrel is, ha valakinek arra van perverziója. Az iRacing-et egyébként 191(!) db. ember értékelte Steam-en, ami iszonyat alacsony szám... ennyit értek el azzal, hogy átlag set-up-al nem lehet rendesen irányítani. Megérte? Nem."
Ezt miért nekem írtad ???
Ezt én írtam :"Csak egy példa iRacing autós,ha esetleg nem lenne meg,controllerrel is játszható de érdemben körbe sem érsz a pályán ,kormányra van kitalálva."1011-es hsz.
Itt már nem csak a szavakon lovagolsz hanem olyanokat írsz amit már más előtted leírt és tudott.....
Ja hogy megint arról beszélsz amit ki sem próbáltál,vagy csak billel akartad kipróbálni de nem engedte és felhasználói előfizetés nélkül még a főrumba sem tudsz írni hogy elmond a korszak alkotó véleményed.
De jót röhögtek volna rajtad ,majd ezután javasolták volna a kormány használatát.
Még annyit a százalékos felméréseidhez,aki komolyabban veszi az autós szimeket nem billel tolja és banánnal,de nem is 19-es moncsit bámul.
Akinek meg nem telik csak billre és 19-es moncsira annak jó ez a játék így is ,még nehéz is,sőt több mint szép...
"Ha a casual módot már túl könnyűnek érezzük, a MR foga fehérjét a hardcore módban fogja igazán kimutatni, ahol a fát sziszifuszi melóval kézzel kell pakolgatni, "
Ki tudsz szállni a gépből és kézzel fel tudod pakolni???,
Manuálisan = kézzel,gondolom olyat még nem láttál,pedig ezt írtad "évekig vastagon benne voltam a fahordásban"
Mellesleg megsúgom ,mivel ezt a részét sem próbáltad csak véleményt írtál róla,csak pár szál fát kell daruval felpakolni,aztán automatikusan egy klikkel telerakja a platót ehhez neked sziszifuszi munka kell,nem csodálom.
"Hát aki a garázsban nem tud felpakolni egy nyomorult verdára kb. 2 kattintással kieget, az tényleg hagyja ezt a játékot. Ehhez minek leírás?"
Ezt megint miért nekem írtad .nekem akad gondom a játékkal??????????
Csupán én is tudok a szavakon lovagolni...
"Tudom, hogy sokaknak nem lesz szimpatikus a véleményem, de a pozitív változások ellenére azért ezt új játékként eladni, finoman szólva sem tűnik etikusnak. "
Ezt megírtad a készítőnek is,vagy gondolod hogy olvassa a teszted és hanyatt-homlok mindenkitől bocsánatot kér és vissza fizeti a játék árát.
Megértem hogy mindenkitől bólogató és elismerő szavakat vártál ,de sajna elmaradtak a tömegek,csupán 1 barátod böffentett elismerően,itt.
De biztos majd máshol összejön még fél tucat olvasó......
Ennél fogva egy negatív véleményre máris ugrottál mint kutya a csontra.