-
"mikor a spintires megjelent próbáltam ha jól emlékszem még controllerrel sem lehetett normálisan irányítani,nem hogy kormánnyal,míg normális kormány támogatást nem kapott meg se vettem nem hogy használtam volna,nekem meg billel eszembe nem jutott még semmilyen autós játékot irányítani."
Tehát megjelenéskor nem lehetett normálisan controller irányítani, kormánnyal főleg nem, billentyűzethez meg nem nyúlunk. Akkor az elmével történő irányítást javasoltad volna annak idején?
Az NFS-es példát pont azért kaptad mert egy "árkád fosban" is ott a manuális váltás lehetősége controller és bill esetében is, itt meg "elvitte a Szása". Erről beszéltem. Tévedtem? Nem.
Mind billentyűzettel, mind pedig controllerrel több órát játszottam, utóbbival sokat. Az összes teszter, vagy az egyik, vagy a másik metódust próbálta csak ki, én mind a kettővel néztem, nem egy percre. Kormányra szükségem lenne, de nem a Spintires MR miatt, hanem a valódi szimek miatt, melyekben legalább egy normális beltér és váltó ott van...
"iRacing... Billel nem működik.....
Gondolom ez is a játék hibája...."
Na most ezt az agymenésed vesd össze azzal, amit írtál, hogy a Spintires szerinted semmivel nem volt játszható kezdetekkor. Elárulom neked, hogy a játékiparban nem éppen elítélhető módon, egy fejlesztőnek az a fő célja, hogy eladja a termékét. Ha az bill, controller irányítással nem működik, azzal kapásból milliók esnek ki a lehetséges vásárlók sorából. Az iRacing nem mellesleg irányítható controllerrel is, ha valakinek arra van perverziója. Az iRacing-et egyébként 191(!) db. ember értékelte Steam-en, ami iszonyat alacsony szám... ennyit értek el azzal, hogy átlag set-up-al nem lehet rendesen irányítani. Megérte? Nem.
"és a több millió felhasználó"
Miről beszélsz??? Nagyjából 60.000 a maximum feliratkozók száma (ebben benne van a Steam-es vásárlók száma is!), amit az iRacing fel tud mutatni ÖSSZESEN! Ez kanyarban sincs a milliós nagyságrendhez, amit ideképzeltél. Ez ilyen kandi kamera szerűség? Komolyan nem vicces -.-
"A rizsát arra értettem hogy ,egy tesztnek nem azt kell taglalni hosszú sorokon keresztül,hogy ki miért és kivel veszett össze az előző kiadásban,a pénz miatt,mert..."
Egy online portálnak megvan a főszerkesztője, aki azonnal valagba rúg, ha túlságosan elkezdesz száraz, unalmas, a technika mélyébe mászó cikkeket írni. Az IGN-en konkrétan átszerkesztették pár hónapja egy írásom, mert abban több technikai jellemzőt is firtattam (pixel mapping, frame pacing, stb.). Ezeket úgy kigyalulták mint a huzat. Az olvasók többségének olvasmányosabb írásokra van igényük, szeretik tudni, hogy miből lett a cserebogár, milyenek egy cég/játék hátterei, más részük meg kifejezetten gyűlöli, ha nagyon belemész a gameplay részleteibe, mondván majd ők megtapasztalják maguk. Egy biztos: Mindenkinek a kedvére tenni fizikai képtelenség!
"De arról egy sort nem írtál a "tesztedben" ,milyen kormánnyal kuplunggal "H" váltóval Hardcore modban ,milyen vissza jelzés érkezik a kormányra ,milyen a FFB,hasonlók,stb stb..."
Te ezt az egészet nagyon nem érted. Cirka 5%-ot érdeklő dolgon rugózol, ezt kéred számon. Olvasd el a többi jóval nagyobb portál tesztjét és meglátod, hogy vajon ők írtak-e a kormányról, FFB-ről és hasonlóról. Hint: 99%-uk nem. Mert a többséget kell kiszolgálni az van!
"nincs mindenkinek 3 monitorja,ha még kormányra is csak 5 %-nak telik szerinted,VR-je meg még annyinak sem de a 3 monitort rendesen támogatja megjeleníti,pedig az átlag usereknek 1 monitor is elég."
Hogyan lenne?! Nézz már meg egy survey-t könyörgöm! Az emberek alig pár %-nak van csak normális VGA kártya a gépébe és 1366 x 768-as gagyi felbontásban tolja cirka 10%, és 70% körül vannak a FHD kijelző tulajok, a maradék meg az előbbi 2 felbontás alatt, és felett szóródik.
"Igen a VR nem támogatja de akkor ez most ettől "hulladék""
Nem írtam ilyet sehol, nagyon kevés embernek van otthon VR-je... ettől függetlenül egy támogatás nem ártana ahhoz sem, de nem ez a fő baja.
"talán nem is hiba minden csak egyszerűen nem foglalkoztak vele a készítők hogy kidolgozzak még több mindent és belerakjanak olyan dogokat ami ma már alapnak kellene hogy legyen."
Hát éppen ez a baj! De legnagyobb baj, hogy új játékként árulják a Spintires egy tisztességesen felpatchelt verzióját. Ez a fő baj.
de aki ezekkel nem tud együtt élni az nem használja ,ennyi...
Összegezzük:
Az egész onnan indult ki, hogy negatívumnak írtam váltó, kuplung témát. Te ezt sérelmezted kormány tulajként. A bill+egér, controlleres brutális TÖBBSÉG meg dögöljön meg? Ezt te sem gondolhatod komolyan? Ugye nem? ^^