Solt#1111
Abszolút értem amit mondasz, nem kell meggyőzzél! Aki meg nem érti... :)
Kormány szettem van nekem is, szóval szimulátoros szemmel nézem én is, pont ezért "fáj", hogy sok ziccert kihagytak... Nagy vasak területén kedvencem az ETS/ATS páros, ezek sem tökéletesek, sőt, viszont sok-sok aprónak tűnő dologra odafigyeltek, amik az összképet nagyban befolyásolják. Most abba bele sem megyek, hogy az összes modellnek korrektül kidolgozott fülkéje van és támogatják a TrackIr-t, VR-t, de még arra is figyeltek, hogy a váltók esetében konfigurálható legyen a tartomány kapcsoló és a felező is. Ennek köszönhetően gyakorlatilag ugyanúgy tudom használni a "barkács" váltómat mint egy igazi kamionban: LINK
Vezetési élményre a Spintires többet ad mint az ETS/ATS, mert egyrészt eseménydúsabb, másrészt nagyobb a kihívás már a mivoltából adódóan is... ha ehhez még hozzájönnének az "apróságok", akkor simán bejárhatná azt az utat amit ETS/ATS.
Ha belegondolok, hogy ezt a játékot egy kidolgozott fülke belsőnézetéből TrackIr-l vagy Oculus-l lehetne játszani... kiráz a hideg a gyönyörtől! :) Talán majd egyszer eljutnak vele idáig...