mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Először is csak annyit mikor a spintires megjelent próbáltam ha jól emlékszem még controllerrel sem lehetett normálisan irányítani,nem hogy kormánnyal,míg normális kormány támogatást nem kapott meg se vettem nem hogy használtam volna,nekem meg billel eszembe nem jutott még semmilyen autós játékot irányítani.még ha az árkád volt is nem hogy szim.
    Lehet reklamálni a készítőknél de sanszos hogy hasonlókat írnak mint én alább.
    Az hogy bill kiosztásban és controllerben nincs kuplung nem csodálom,gondolom alapból kormány+3 pedálos használatra készült...mivel szimről beszélünk, ez nem NFS ami egy árkád fos,de van akinek az is szim...
    Ezzel megkönnyítve az olyan "tesztelőket" felhasználókat akik ki sem próbálják ezekkel az eszközökkel csak véleményt formálnak valamiről"tesztet" írnak holott egy szimnek így jön igazán ki a sava borsa,nem billel és controllelrrel bohóckodva.
    Nem véletlen van benn a casual mod is nektek készül billel és controllerrel tologatóknak.
    De persze a magad fajta usereknek ez már egy magasabb szint ,nem biztos hogy menne.
    Na ezen kéne elgondolkodnod mielőtt rólam feltételezed hogy nem ismerem a kuplung pedál fogalmát.
    Hogy értsd casual mod bill-controller használatra kuplung nélkül, szerintem felesleges.
    Hardcore mod kormány-pedálsor-H váltó kuplunggal,minden sebesség fokozattal amit tud az adott jármű.
    Ha lentebb megnézed valamelyik vidimet,rossz kuplung használat esetén sérülést számol...
    Az NFS-ben mit számolt ha rosszul váltottál....ugyan hagyjuk már....
    Akik ezeket hibának élik meg azoknak tényleg az NFS való.
    Megsúgom neked Én vezettem nem egy olyan járművet (szovjet) amin még szinkron váltó sem volt(persze ez már egy magasabb szint neked de majd rákeresel hogy ugyan mi is az) és úgy kellett váltani duplán kuplungot ,plusz visszaváltásnál gázfröccsöt adni hogy egyáltalán bevegye az adott sebességet.
    Úgy hogy itt nagyon mellé lőttél....
    Ami a szimulátorok világát illeti...,gondolom neked a Goat szimulátor is az mert rá van írva.....
    Veled ellentétben én ismerem és a szimeket nem billel és controllerel használják hanem pedálsorral és kormánnyal,persze nem kizárt hogy azzal is lehet de ,nem ez a fő célkitűzés náluk,nem erre vannak kitalálva.
    Csak egy példa iRacing autós,ha esetleg nem lenne meg,controllerrel is játszható de érdemben körbe sem érsz a pályán ,kormányra van kitalálva.
    Billel nem működik.....
    Gondolom ez is a játék hibája....nem ez direkt így van kitalálva,és a több millió felhasználó már évek óta nem reklamál hogy miért nincs bill kiosztás,mert aki komolyabban gondolja a szimezést az kormány pedálsorral használja,nem pedig egy banánnal terelgeti a kocsit.
    A rizsát arra értettem hogy ,egy tesztnek nem azt kell taglalni hosszú sorokon keresztül,hogy ki miért és kivel veszett össze az előző kiadásban,a pénz miatt,mert...
    Nyilván meg lehet említeni.
    De arról egy sort nem írtál a "tesztedben" ,milyen kormánnyal kuplunggal "H" váltóval Hardcore modban ,milyen vissza jelzés érkezik a kormányra ,milyen a FFB,hasonlók,stb stb...
    Persze ehhez nem lehet leragadni a bill-controller kombónál casual modban...
    Azért hogy nem csak negatív legyek,összességében jó a cikk,csak számomra ezek kimaradtak, hiányoznak az általam vázolt oldalról a tesztelés sem ártott volna bele írni.
    Mert aki megvásárlás előtt áll és kíváncsi hogy milyen kormánnyal az irányítás az nagyot csalódni fog ha elolvassa az írásod mert ezen részével nem említetted,holott lehet a nagy része a felhasználóknak ezzel a kombóval használná,mint általában a szimeket.
    Picit más:
    Gondolom nincs mindenkinek 3 monitorja,ha még kormányra is csak 5 %-nak telik szerinted,VR-je meg még annyinak sem de a 3 monitort rendesen támogatja megjeleníti,pedig az átlag usereknek 1 monitor is elég.
    Igen a VR nem támogatja de akkor ez most ettől "hulladék"
    Nem azt mondom nincs hibája a játéknak,de talán nem is hiba minden csak egyszerűen nem foglalkoztak vele a készítők hogy kidolgozzak még több mindent és belerakjanak olyan dogokat ami ma már alapnak kellene hogy legyen.
    de aki ezekkel nem tud együtt élni az nem használja ,ennyi...