• halgatyó
    Külön kérdés a "gyermek" fogalma.
    Egyre nagyobb divat a hatalom körében az elmebeteg kategóriába sorolni az embereket, és gyermeknek titulálni nem egészen gyermeki lélekkel megáldott egyedeket.

Egy jólfejlett 13 éves lány szerintem már csak félig gyermek, nem teljesen indokolt a 15 éves börtönbüntetés ha valaki az illető gyermek beleegyezésével, vagy akár kezdeményezésére létesít kapcsolatot. Továbbá: egy fiúgyermek sokkal korábban érett testi kapcsolatra, mint egy leány. A külföldi hírekben olvasható 20 éves börtön azért, mert egy 30 éves nő kapcsolatot létesített egy 12 éves fiúval... hát ez agyrém, ostobaság. Szerintem túlzások nélkül kelene a kérdést kezelni, normális társadalmi felfogás szerint, és nem az iszlám jogot érvényesíteni... (én személy szerint a testesebb, izmos csajokat imádom, szóval egy 13 éves lány még nem vonzó, de az izlések különbözőek...)

Ez az egész túl van lihegve, és a túlkriminalizálásért szerintem nagyobb árat fizet a társadalom, mintha gyógykezelnék azokat, akik 6 éves gyerekeket kívánnak meg. Mert ez betegség, nem más.

Az igazi társadalmi probléma nem is a szex, hanem a büntethetőségi korhatár kérdése!

A 7 éves tolvajokat tolvajként kellene kezelni, a szüleikkel együtt! A 12 éves késelőnek pedig a csontjait kellene eltörni, hogy megtanulja a leckét! Őrület, amit a "liberális"-nak önfelcimkézett emberformájúak a társadalommal művelnek!

A büntethetőségi korhatárral történő visszélés szaporább törvénymódosításra kellene hogy késztesse az EU-t, mert így ez az EU nem túlságosan nyeri meg a tetszésemet