• opeca
    Nem az előre kiszámíthatóságon van a hangsúly, hanem a kerek, következetes, egész történeten. Attól még lehet benne csavar, meg fordulat, hogyha érzed, hogy egyben van az egész.

Na ez a legtöbb sorozatnál nincs így. És nem azért mert nincs végük, hanem mire véget érnek, addigra az írók már rég elvesztették a fonalat, önhibájukon kívül, mert ha egy sorozat befut és azt mondják kell még belőle akkor jönnek az ilyen bobi felébred a zuhanyzóban típusú baromságok.

Megmondom őszintén elkezdtem nézni ezt a Lost-ot. Vége van, egyben tudom nézni, nem kell várni stb.

Az első évad még oké volt, a második már kezdett szétcsúszni a harmadiktól pedig már akkora ökörségek voltak benne, hogy abba is hagytam.

Amikor egyben nézed a sorozatot akkor tűnik fel igazán hogy mennyire elkanyarodtak az eredeti hangulattól meg koncepciótól az írók.

Szumma szummárum lehet jó sorozatot csinálni, ha már úgy állnak neki az első résznek,hogy van egy teljes szkript és tudják,hogy ez eddig fog tartani és nem tovább.