• halgatyó
    #16
    Nekem is az eset anyagi ("zsebpénz") vonzatai jutottak eszembe először.

    Ha azonban elgondolkodunk, akkor sajnos sokkal baljóslatúbb erők is felsejlenek.
    Az USA déli államaiban állandó probléma az illegális bevándorlás. Emberek, akik többségükben dolgozni szökdösnek be az USA-ba, de NEM MIND.

    És ahogy ez lenni szokott -- megtapasztalhattuk errefelé -- először a dolgozók jönnek, aztán egyre jobban elszemtelenednek és elszaporodnak, aztán kezdenek épülni a mecsetek és kezdenek szaporodni és területileg növekedni azok a kerületek, AHOVÁ FEHÉR (ŐSLAKOS EMBER) NEM TEHETI BE A LÁBÁT életének veszélyeztetése nélkül.

    És persze megjelennek a "antirasszista" irtózatosan gyalázatos, gyűlöletes figurák, akik az emberek önvédelmi jogát próbálják megvonni!!!!!!

    Az USA egyik déli állama szigorú törvényeket hozott az illegális bevándorlás fékentartására, és be is tartatja azokat szigorúan, TÖRVÉNYESEN.
    Erre néhány másik állam elkezdte bojkottálni őket! Őrület!

    (Vannak az USAban más, igazán ostoba és aljas törvények is, amelyek súlyát szigorúságuk fokozza. EZEK ELLEN BEZZEG NEM BOJKOTTÁLNAK A GYALÁZATOK, tisztán és világosan jelezve ezzel, hogy valójában minden olyan törvényt tapsikolva fogadnak, amely a tisztességes embereket tiporja meg, és minden törvényt gyűlölnek, amely a tisztességes embereket védené!!!)
    Ebben a világban már nagyon érik egy igazi forradalom, amikor a tisztességes emberek végre visszaadják a leckét azoknak, akik azt megérdemlik!

    Ennek a technikai rendszernek a csődje mögött -- nem kizárható -- valakik szándékos manipulációi is állhatnak. A beszerzésekről ugyanis nyilván olyan emberek döntöttek, akik technikai jártasság híján "szakértők"-kel voltak kénytelenek dolgozni.
    Arról nem szól a cikk, hogy milyen viták előzték meg a beszerzéseket, kik voltak az egyik oldalon és kik a másikon, és milyen érvek hangzottak el...
    De magunk elé tudjuk képzelni, nálunk is vannak ilyen tanácskozások.