\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • Alien!
    #612
    Egyrészről megértem a kirohanásodat. A Samsung szoftverpolitikája az több mint nevetséges, az Apple-hez képest mindenképp. Nem egységes, nyilatkoznak össze-vissza mindent, nincs értelmesen kikommunikálva,stb.. A Kies a másik fele, hiszen a telefonhoz adott gyári program totál használhatatlan szemét, olyan alap dolgokkal ki lehet akasztani, mint egy launcher csere, vagy egy hosszabb fájlnév a memóriakártyán. Hát ez már milyen?!? A funkciók nagy része nem is kompatibilis a telóval. Vicc az egész.

    Ami a 2.2.1-et illeti, 1 hete én is erőt vettem magamon és odinoztam JM2+lagfix kombóról. Drámai a javulás minden téren (lagfix nélkül is). Sokkal kezelhetőbb a telefon. A flashes netet nem cserélném már le esmmi pénzért (ajánlom a miren browsert).

    És ha már valaki odinra adja a fejét, pattintsa fel a
    Darky 5.5 romot, és nézze meg mire képes a telefon. Bődületes a sebessége.

    Ami a GPS-t illeti, én csak a Motonavval sz*ptam vele, annál minden lassításnál a kereszteződésben elkezdett dobálni a környező utcákba és újratervezett, emiatt egy idegen városban voltak gondjaim (totálisan összezavart).. Azóta az IGO -val kenem pest belvárosában, és szinte semmi gondom nincs vele. Nagyon ritkán egy pillanatra ha állok, átugrik egy párhuzamos utcára, de indulásnál rögtön korrigál. (ez volt pda-n is, és Iphone-on is). Szóval azt mondom, senki ne tépje az agyát tracklog kilengésekkel, meg gps tesztekkel, mert felesleges. Gyakorlatban teljesen használható.