\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • mflex #539
    Mi az, hogy bétás?
    Volt már a kezemben pár okostelefon, tegnap omnia 7 is, de az a W7 qrvára össze van rakva, mint írtam az alap android rendszert, még a 2.2.1-et is lemossa gyorsaságban, azt a rendszert nem tudtam megfektetni 2 óra mindenféle nyomkodás alatt, az androidnál ezt könnyen megvalósítom, hogy lassulás és akadozás legyen belőle.

    Nem beszélve róla, hogy a két telefon közti minőség érzet, még rányom egy lapáttal arra, hogy az omnia7 mellett az SGS sajnos gagyi minőségnek tűnik, szinte az egész szálcsiszolt fém, tudom, hogy az androig egyenlő szabadság, de itt egyelőre csak ilyen-olyan főzött romokkal tudsz hasonló sebességet elérni, alapból mostanában esélyed nincs erre.

    Én, nem fogom védeni az SGS-t, csak azért, mert olyan van nekem. A W7 pár frissítéssel még felmászik az első helyre, hacsak nem csinálnak valami orbitális nagy baromságot, és persze a másik, hogy itt a samsung meg a többi gyártó nem tud kibaxni az emberekkel, hogy hónapokon keresztül ígérgeti az új OS-t, mert nem nyúlhatnak bele. Ha az MS frissít, rögtön ott lesz.