• fergusonpapa
  #32
  Hányéves vagy?? az elsö 5-10sorod gyerekes marhaság.commondora biztos lassan települ...az egyik ismerömnek iphonja van én tettem ujra gépét.és felkelet teni az itunest.10perc alat fent volt..egy átlagos laptopon.

  virusok?persze a kémek fizetnek az applenek ezért h beleépitsenek titkos dolgokat a megfigyelésekre...h megnézék a wow karaktered.és hány porno oldalt látogatsz vagy facebook profiod..és a benne lévö szerencsétlen probálkozás lányok iránt..mindez szükséges információ...

  menjünk tovább...

  a legelsö iphonet megtudnám veni 50böl 3gs-t is 80-90ért már..a legujabb 4 drága.hiszen ez most az okostelefonok csucsa..most nézük konkurenciát..

  nokia n97 : 140.000
  samsung omnia 2 : 100.000
  Htc Hd2 :150.000

  ketö ezek közül oylan árban mint az uj iphone és tudásban htc-t ismerem el.nokia nincs eltulozva?sztem igen..

  szoftverben meg igen kinek mia jobb nem foglakmeggyözni arról h jobb hazsnáld azt amit én mondok.csak nyisd ki szemed.még azt mondod h az andorid azt mondom okés mert én nekm is tetszenek az androidos telok és egyre több rá a HASZNÁLHATÓ szoftver..

  mert symbian nagyon beéget most ha akar valamit felkel kötnie gatyát..mondom ugy h nokiám van(sajna)mert azt hittem az ilyen kis nyomoroncok hatására mint te.h ez a jó aztán eböla pénzböl (70ezer ft) vehetem volna egy iphone 3g-t...amivel 100000x többre mentem volna..

  izlések és pofonok?ami van symbian van iphonre van hasznos van hazsnontalan alkalmazás,de minöség az utobit igazolja,és még az andorid is simán lepiálja a symbiant..az álltlaáad linkelt oldalon a topalkalmazások közt kapásból fele nem éintö kpernyös és a bejebb megnézem 1 oldlaon vannak minöségi cucok és kifujt..lowdesgnes ,bugos fapadosmind,tudom ezt ugy h mident szinte felis raktam párhonapja...symbian jó VOLT nem érintö képernyös teloknál.ennyi.

  Ezt egy csalodot symbianos mndja aki mindig szereti teelfonbol maximumot kihozni...nem vok Iphone tulaj se párti,de jelenleg ökalegjobbak,számomra Andorid második,amit olvasok és a szemem látt.symbian meg windows..mehet a ........(remélem értitek)