ismerem mindet...kb 20 programot tudok hazsnálni 80% használhatatlan az ott léönek...1xerüen nem értem h készitenek egy programot symbianra miért kel összegányolni h nem megy rendesen,értek itt szagatásra,bugra,sok hiba ablakra.és tiszta fapados.persze tisztelet a kivételnek mert vannak nagyon szép programok-játékok.de mondom kb 20-30ez.és már nem is lesz több az uj symbian érkezése miat.
és hozá teszem symbian játékok-alkalmazások nagy réssze nem érentitö képernyös.van ami érzékeli (szerencsére)de minösége is olyan. a java játékokat én meg nem sztárolnám.ezelöt nagy Sonyericsson fan voltam,egésznap javát nyomtam telomra mident kijátszotam-kiporbáltam ami kétezik(több száz game..).és jó is volt AKORIBAN.de érintö képernyöre java-symbian felhozattal gyalázatos.
amiketirtál.skyfire helyet ott az opera.sokkal jobb.fring..nem tom.max még msnel vok telon megelégedve.egyszerü és letisztult.de például leszedek egy zongora progit..vagy hasonlót..nem megy éppen gördülékenyen..és persze erre telora szánták...(am vannak ennél sokkal angyobb és jobb oldalak)...na de feleslegesen jártatom számat.nézd meg yutubon vagy bárhol iphonera fejlesztet programokat és játékokat és mglátod a minöség ég és föld(sajna).és ne irj iylen marhaságot hogy jva és symbian kiforottabb mert rohadtul nem.
járj utána minkét félnek mielöt fikázol..én se fikázom az Androidot mert kevset tudok róla ,de amit hallotam inkább csak örülök.