52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • luspaydavid
    Valakinek volt már ilyen gondja ? Indításkor ezt az üzenetet kapom.
  • bullseye9
    Azt hiszem, érthető, köszönöm szépen.
  • danyr
    A pótok mérete naggyából azonos, ott a kerékkel lesz problem.
    Bullseye: a kerék cseréje: a defben van egy olyan, hogy t-wheel és azon belûl egy single -> azt kell felùlirni. Viszont ez a konvertálási forma nem a legjobb, ugyanis az eredeti .pmc-t egyenlőre nem lehet módositani, igy a collosion miatt ahoz kell irányitani. A shadow ebben a játékban független a .pmc-tōl. Z-Modelerben csinálsz egy boxot a pòt ponyvája kōré és hozzá a x.shadowonly .matot keress. Ezt megcsinálhatod úgyis, hogy duplikálod a ponyvát és az egyiknek shadowonlys matot adsz. Remélem érthetō volt, ha nem irj privátot. :)
  • Boxer HUN
    Lehet, hogy nem is a kerekekkel van a baj... mi van akkor, ha az egész pót kisebb. Szerintem az ETS-hez képest az STDS-ben minden "nagyobb".
  • bullseye9
    Jól látod, jogos az észrevétel, csak arra még nem jöttem rá, hogyan lehet a gyári pótok kerekeit lecserélni. Gondolom, valamelyik sii fájlt kellene átírni, csak itt nincs ETS/GTS jellegű klasszikus definiciós fájl.
    Van egy def mappa a base.scs-ben, de ott még nem néztem szét.
  • Boxer HUN
    Csak nekem tűnik úgy, hogy a pót kerekei aránytalanabbak mint a húzók?
  • bullseye9
    Alakul a dolog, lehet próbálkozni, akinek van affinitása: az alábbi képen lévő pót pmg-jét az etsedit programmal átkonvertáltam (GTS->TT), egyébhez nem nyúltam, a mappaszerkezete megegyezett a "gyári" container pótéval:

Log fájl ír ugyan hibákat, nem találja a pót árnyékának hivatkozásait (fura is lenne), meg a mat fájlok helyét is meg kellene keresgetni a base/automat résznél, de azért ez már egyszerűbb volt, mint a Schmitz SPR.
  • Boxer HUN
    Inkább örülni kellene, hogy foglalkoznak vele, és hallgatnak a felhasználókra... szerintem.
  • Petyaarc
    Ez nem csak a litván fordítást javítja?
    Mert akkor gondolom nem kell annyira...
  • bullseye9
    Sajnos nem lehet (legalábbis jelen ismereteim szerint), mivel ez a modell zárt pmg-s, és a konvertáláshoz Zmodeler szerkesztgetés is kell.
  • fuszhi
    Na nem szóltam semmit megoldódott :))) nevetek saját magamon. Néha jobb ha az ember hagy kis időt magának hogy átlássa a helyzetet. :))))
  • fuszhi
    Rögtön R be ugrik amint behozza a pályát és padlóval meg hátrafelé.
  • fuszhi
    szépen leamortizálják a beléjük vetett bizalmat , hát mi lesz így az ETS 2 -vel ? Nálam van egy olyan hiba amit ez idáig nem tapasztaltam. Bevált a kamion R be és szépen elkezd menni hátrafelé . Anélkül hogy bármit is tennék. Ez aggaszt.
  • retoucher
    Úgy látom kezdenek kapkodni az SCS-nél, mert alig telt el pár nap és itt az újabb 1.2.1-es patch!

• fuszhi
    jópofa nekem a szabad vezetés tetszik a legjobban hoztam is két képet ha sikerül. Jó meleg van. Az egyik képnek azt a címet adtam hogy : Meghoztam a szenet. :) A másiknak meg azt hogy : a szokásos csúcsforgalom.
  • Boxer HUN
    Vajo. Olvass postát...
  • fuszhi
    Nemsokára remélem kipróbálhatom a teljes verziót is most voltam a galaxis-ba. Meló után hazafelé ettem egy jó nagy kitérőt. Remélem nem fogok benne csalódni. Sok jót is írtatok róla. "Azé ez mégis csak scánia hely hi" Ha van "Á" - ból "Bé" - be "küdetés" már átvészelhetem ezt a pár hónapot az ETS3 ig :))) viszonylag tűrhetően.
  • Szabi84
    Arra van valamiféle megoldás hogy ne legyen ilyen "csillogós" a játék?
  • Solt
    Én már öregebb vagyok, nincs akkora ego-m, így nem esik nehezemre beismerni, ha hibázom. Ha szervezkednek ellenem akkor először én azt nézem mi az oka! :)

Na mindegy, a lényeg, hogy már ismét használható számomra is, kidühöngtük magunkat, és bízom benne ezentúl te is jobban figyelsz! ;)
  • vajo
    Általában elolvasom a privátokat csak nem mindig válaszolok, mert megpróbálom megoldani a hibát. Majd ha rájövök, hogy lehet olvashatóbb akkor vissza állítom.

4. pont meg azért keletkezett, mert felkúrta az agyam, hogy visszajövök egy hetes útról és itt szervezkednek ellenem a hátam mögött. Nálad is kiütötte volna a biztosítékot. :D

Amúgy itt van a topik dizájnjának megfelelő hely. Itt fogom javítgatni, szóval benézhet bárki aztán írhat véleményt.
  • Solt
    Annyi látszott, hogy dizájnt váltottál, ez a szövegrésznél zavaró volt, ezt normálisan jeleztem, de semmi reakció. Írtam privátot, semmi reakció, pedig utána még bejelentkeztél. Sőt még utána is bejelentkeztél, hogy itt már napok óta jelezve lett, hogy zavaró az új dizájn...

Ezek után mit gondoljon az ember azon kívül, hogy szarsz az egészre? Te mit gondoltál volna fordított esetben?

A bocsánat kérést elfogadom, de ettől inkább a te lelkednek kéne könnyebbnek lennie. Hibázni lehet, azzal semmi gond. Gond akkor van, ha utána még neked áll feljebb.

Egyébként a 4. pontodtól dobtam le a láncot, ha az nincs, akkor nemes egyszerűséggel megköszöntem volna, hogy visszaállítottad! Be is írtam már, aztán megláttam mit írtál...

Részemről a témát lezártnak tekintem, az erős hangnemért pedig én is elnézést kérek. Meleg van...
  • vajo
    Vissza állítottam a dizájnt. Örülhetsz. Azon meg mi nem érthető, hogy nem voltam gép közelbe és nem tudtam szólni hogy elmegyek? De ha ettől könnyebb a lelkednek akkor bocsánat.
  • Solt
    Nem láttál? Pont azért, mert anno az ilyen neveletlen taknyosok miatt töröltem minden kamionos topikot! Ez az egyetlen, amit látogattam, mivel itt még tűrhető volt a helyzet! Anno még én is szavaztam rád, hogy HG lehess!

Hibáztál! Annyit kellett volna tenned, hogy jelzed lelépsz, vagy pedig nem turkálsz bele a topikba, mielőtt elmész több napra! Egy nyomorult privát üzenetre nem vagy hajlandó válaszolni, pedig akkor még bőven itt voltál...

Ha feltűnt volna, nem a dizájnt fikáztam, hanem azt, hogy a fekete alapon fehér betűktől kifolyik a szemem, így számomra használhatatlan a topik! ( nem csak engem zavart ) Eleinte szépen kértem, majd tele lett a tököm azzal, hogy szarsz az egészre!

Kapjál már észbe kisapám!
  • vajo
    Nem láttalak se ETS topikba, se GTS topikba. Most ide jöttél észt osztani, pattogni, hergelni a népet. Én gondolkozzak el? Te kezdted el először a dizájnt is fikázni, anno a hátteret. Te vegyél vissza a nagyképű stílusodból "öreg". Majd ha te is bocsánatot kérsz a szarkeverések miatt én is.
  • Solt
    Na idefigyelj kisöreg, nehogy már még neked álljon feljebb!! Van egy feladatod, azt lásd el! Ha nem teszed, akkor legalább fogd be a szádat, és lapulj! Magasról leszarom, hogy éppen miért nem tudod teljesíteni amit vállaltál!

Ha szart kavartam volna a hátad mögött, akkor egyenes valamelyik moderátort keresem fel! Ha legközelebb valami újítási ötleted van, akkor azt abban az esetben vezesd elő, amikor gépközelben maradsz, és tudsz változtatni, ha az a topik látogatóknak nem teszik!

Szállj magadba, és legközelebb a vállalásodnak megfelelően lásd el a feladatodat! Az lett volna a minimum, hogy bocsánatkéréssel térsz vissza, nem még neked áll feljebb! Gondolkozzál el a pofátlan beszólásodon!
  • aerolive
    Csak a szöveg színével volt baj, a téma jó volt, azon kéne változtatnod. No meg egy js on/off kapcsolót és boldog lesz a nép.
    Mert nekem tetszett, csak elég fura utána visszamenni egy fehér weboldalra pl, ahol csak csíkokat látsz a fehér-fekete olvasás miatt.
  • f67
    Köszi,így sokkal jobb:)
  • allock #9861
    ez mégis hogyan működik?
  • Padlogáz
    Különben,az eredeti háttér stb,nekem jobban bejött,se nick logo semmi..Az a bajuk itt hogy nagyon ráérnek kritizálni a játékot,én pttm óta csak kiprobálgattam őket mert nincs időm ilyenekre.nekik meg ez se jó meg az se vicc :D Akk lehet across amerikázni :D
  • Padlogáz
    Jobban jársz,ha valamelyik kockának átadod a hg jogot :) És akk nincs pattogás.
  • vajo
    1. Elmentem apámmal kamionozni.
    2. Telefont nem vittem mert m Nem hívok senkit, mert kintről drága.
    3. Szóltam volna, csak nem úgy alakult a helyzet, de nem voltam gép közelbe mikor elindultunk.
    4. Nem kéne a szart kavarni csak azért, mert olyan sík és unalmas az életed, hogy ráérsz itthon a gép előtt ülni és ide jársz kötözködni, meg az ehhez hasonló hülyeségeid. Ha olyan a mentalitásod mint azoknak az ökör autósoknak, aki felmennek a pályára 60-al tökölni, hogy idegesítse a kamionosokat illetve felesleges teremtsen feszült légkört, akkor megköszönjük a jelenléted és el lehet tolni a cangát!
    5. Amúgy meg miért is magyarázkodom? Szerintem felesleges. Ennyi.
  • WinStar
    én már várom azt a patch-et amiben megígérték hogy bővitik a szabad terepet :)
  • Gis80s
    Telepíts egy orosz betűkészletet és akkor jó lesz...mármint orosz :) A lényeg, hogy ez így jó, ahogy van :)
  • dgufoplast
    Nekem is olyan de szerintem másnak :)
  • Szabi84
    Reinstall megoldotta a problémát!
    Megvásárolnám, ha elérhető lenne steam-en meg ést olcsóbb lenne kicsit olyan demo érzésem van ezzel kapcsolatban, de majd az ETS2.

Azért szépet lépett a cég előre. Emlékszem még mikor a 18Wheels-el nyomattam, most már nincs az az olcsójános érzésem a programmal kapcsolatban!
    És tényleg szimulátorosra sikerült, a vezetés nagy élmény benne, nincs kormányom gamepad-dal nyomom de így is nagyon visszaadja hát még kormánnyal. Az a baj egy kicsit drága nekem, maximum ehhez használnám. Aki billentyűzettel nyomatja, de drága neki a kormány szerintem vásároljon egyet.
  • gumikacsa
    Őőőő, másnak is ilyen?

• Gis80s
    Kell hozzá egy etsedit nevezetű program is...csak azután tudod majd megnyitni a pmg-t a Zmodelerben.
  • gumikacsa
    Próbáltam megnyitni a zmod-al a játék modelljeit, nem igazán sikerült.
  • yokel
    Grt!

Ha esetleg szeretnél még további trailereket is áthozni STDS-be, akkor a Schwarzmüller SPA 3/E Tilt Version -t (az egyik legszebb) is plíz!
  • bullseye9
    Tárgytalan, container helyére beerőszakoltam egy Schmitz SPR-t:

ETS edit program segítségével sikerült, elfogadja a játék a kiexportált pótot.