A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Triantafillo #9827 Nem igazán értek egyet veled, legalább is abban nem, hogy :
"...nem regisztrált,ne hogy a többiek megtudják mennyit és hogy játszik a játékkal..."
Én is megvettem a játékot, és nem regisztráltam, de nem azért amit Te írtál, hanem egész egyszerűen nem érdekel az online része. Szó sincs arról, hogy "nehogy mások megtudják....".
Más játékoknál (akció, szimulátor, stb. ) sem érdekelt az online rész - biztos hogy rajtam kívül vannak még ilyenek.. Ettől még becsülettel megvettem a játékot, és ahogy itt írjátok "támogatom/támogattam" a készítőket.
A lényeg, hogy az SCS (és mások, akár itt is) ne azt nézzék, hogy hányan regisztráltak online, hanem az eladási listát Magyarországon, mert ebből sokkal többet tudnak meg pl.: a játék népszerűségéből, a "rajongótábor " méretéről, stb. Reálisabb képet ad, mint egy regisztrációs lista. A készítőknek az kellene, hogy a legfontosabb legyen, hogy megvegyék a játékot, nem az, hogy regeljenek.