52665
-
nagyonfaya #9764 Kedves Emberek-Söfőrök!! Kérem a mélyen tisztelt türelmeteket. Biztosan van más dolog is, amiről lehetne beszélni. -
#9763 Akkor is szólhatott volna.. -
hzsolt1990 #9762 Lázadáááássss!Mit kell itt parázni?Majd jelentkezik!Gondolom vannak dolgai amiket előtérbe helyez a forummal szembe.pl család stb!Tiszta vicc amit müvel némelyik ember!Kiáltsd ki magadat adminnak! -
nagyonfaya #9761 a házigazad (VAJO) haverja vagyok! Vajo jelenleg németország-ban van, ezért nem elérhető sehol. Nem sz*rik rá, csak nincs lehetősége finomítgatni jelenleg. Jövőhéten már valószínűleg itt lesz körünkben. -
#9760 Csóri gyerek alig várta, h HG lehessen ETS(2) topikban, azt mire odakerülnie a sor, h megjelenne a játék le is váltják!
De elvégre jogos a felvetés, hisz nem a topik lakók vannak a HG-ért, hanem ő, "mi" értünk, és ha a többségnek nem tetszik a "munkája" akkor bizony lehet tovább tólni a biciklit!
Ha meg nyaralni ment akkor valóban annyit felvéshetett volna ide a topikba, h emberek ne keressetek szeptemberig mert nyár van, vazze!
Indulhat a licit!
-
#9759 true -
#9757 Abba nem gondoltatok bele hogy elment nyaralni? Kint 40 fok van! (jó csak 36) Hülye aki nem megy el valahova nyaralni, persze hogyha van rá lehetősége. -
#9756 Vajo-t elrabolták az UFO-k... hirtelen nem tudok másra gondolni...
Azt hiszem retoucher v4-es pálya módosításában láttam is egyet... -
#9755 -
#9754 Mindenki benne van ebbe a szuper csapatba? -
#9753 Csere, mehet. Szarik rá, bocsi hogy nyersen fogalmaztam .. -
#9751 Noob -
danyr #9750 High Quality License Plate for STDS by Deniel
Included the License Plate of:
- Netherlands
- Norway
- Sweden
- Croatia
- Czech Republic
Credits:
Varsányi
Deniel
Textures are from Licenseplates.tv
- DOWNLOAD - -
kerel #9749 Sziasztok!
Mit kell ahhoz módosítani, hogy a külső nézeti kamerát még "hátrább" lehessen vinni?
A másik, hogy a "tiltást" hol tudom megszüntetni? -
danyr #9748 Magyarországon már cigiben mérjük az árát. -
JohnBart #9747 Apró kiegészítés, a 7000 forint ha a weben veszed a fejlesztőktől, és 3000 ha a CD Galaxisból rendeled. Mondanom sem kell, az utóbbi inkább megéri, ráadásul dobozosan kapod meg a játékot átlag 5 doboz cigi áráért... -
zsömi12 #9746 Bocs : http://www.scaniadrivergame.com/en/ -
zsömi12 #9745 Innen tudod letölteni a demo ingyen a teljes verzió kb. 7000 ft. A3000 ft kedvezőbb és így hozzájárulsz a további fejlesztésekhez! -
#9744 Az esetleg eszedbe jutott, hogy megvedd és ezzel támogasd a fejlesztőket? Ebben az esetben nem ez lenne az utolsó kamionos játék....
3.000,- Ft nem gondolnám, hogy sok pénz lenne érte. -
#9743 hello honnan tudom letölteni az stds-t? -
#9742 Valahogy nem látom értelmét a házigazda-váltásnak...
(na megyek szemüveget csináltatni...) -
#9741 Bakker Vajo... Most megint tanulhatom meg a neveket... Így sem tudom mindenkiét, a koromból fakadóan fazer-t is állandóan FRAZER-nek írom, de ennyi erővel szólíthatnám villanymozdonynak is, a jelenlegi skin-ből kifolyólag... -
#9740 Frazer, Gis... Szépek!! -
#9739 Nehogy már a mások hibája miatt büntesse az scs a többieket, biztos hogy más a magyarázat. Még az is lehet hogy ETS 2 kijön és egy rövid ajándék aszfaltrészt még is csak raknak bele. Ha nem is a szerkesztővel valaki biztosan készít magyar utakat. Viszont ezekhez már nem értek. -
#9738 Jó reggelt mindenkinek!
Első kamion javítgatásom STDS-ben. Nem nagy szám, mivel csak teszt példány :) A segítségért hatalmas köszönet bullseye-nek és danyr-nek!
-
Hát van még rajta mit csiszolni, visszarázódásként jó volt -
#9736 Ja, és egyre rövidebb a lista... ez már jó jel. Vagy nem? -
#9735 Elég sűrűn jönnek a javítások... Ezért csúszik a megjelenés. Mire kijön az ETS2, addigra a v41.5.12.7 -nél járunk majd, és kereken 8x lesz több feladat a STDS -ben, mint amennyivel megjelent.
De nem baj. Csinálják csak. Lényeg, hogy jó legyen. -
retoucher #9734 STDS Patch v1.2.0
What's new in this update:
- Two additional Dangerous drives levels: "Fertilizer" and "Roadworks".
- Improved performance.
- Ability to select and configure up to three controllers in game.
- Fixed compatibility with some sound cards.
- Various AI tweaks. -
#9733 2#
jön a tornádó azért van -
#9732 Amúgy nem csodálkozok egy percig sem, hogy miért nem integrálta a SCS a Magyar pályát... Elég megnézni, hogy mennyi regisztrált kulcs van bent... csúfos eredmény! -
#9731 Föld hívja Vajo-t... Vajo jelentkezz!
(ez ismerős volt valakinek???) -
Solt #9730 Titeket nem irritál, hogy a házigazda szarik a topikra? Engem kezd bosszantani... -
#9729 Hello mindenkinek! Van már valami mod STDS-be a 3 tengelyes kamionok irányítására? -
kerel #9728 besztof
| ma 16:08 | privát | válasz | #9720
"helló az első euro turck hol lehet letölteni a teljes verziót ha tudod kérlek segics előre is kösz:"
erre írtam neki inkább vegye meg mert csak 1000 Ft... -
#9727 rendben én nem is .... csak követtem a példádat hogy van más alternatíva is, ha valaki úgy gondolná.
Illetve hogy lásd egyet értek az ötlettel, hogy fórumon több ízben meglegyen jelenítve hol hozzálehet jutni a "cuchoz", az "áruhoz", a "reszlihez" :))) -
kerel #9726 köszi, de nem kell még egy példányban... -
#9725 Vedd meg. Az thittem drága lesz. -
Plett #9724 Húha, szerintem megártott a nap, jó nagy baromságokat írtam. :) Miért voltam abban a tudatban hogy eredetileg 3 tengelyes? Sry, felejtsétek el... :D -
Plett #9723 Csak nekem tűnt fel hogy a Scania boritóján illetve itt a fejlécben szereplő kamionnak 2 tengelye van és a játékban pedig 3? :) Mintha eredetileg a Scaniát úgy tervezték volna mint a kiadott modban szerepel, csak az volt a baj hogy a cégnél is orrtolós volt a 2 tengely, ezért utólag 3-ra készítették a játékban. Lehet hülyeség az eszme futtatás csak fura a dolog. :)