52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • nagyonfaya
    Kedves Emberek-Söfőrök!! Kérem a mélyen tisztelt türelmeteket. Biztosan van más dolog is, amiről lehetne beszélni.
  • V43 1105
    Akkor is szólhatott volna..
  • hzsolt1990
    Lázadáááássss!Mit kell itt parázni?Majd jelentkezik!Gondolom vannak dolgai amiket előtérbe helyez a forummal szembe.pl család stb!Tiszta vicc amit müvel némelyik ember!Kiáltsd ki magadat adminnak!
  • nagyonfaya
    a házigazad (VAJO) haverja vagyok! Vajo jelenleg németország-ban van, ezért nem elérhető sehol. Nem sz*rik rá, csak nincs lehetősége finomítgatni jelenleg. Jövőhéten már valószínűleg itt lesz körünkben.
  • yokel
    Csóri gyerek alig várta, h HG lehessen ETS(2) topikban, azt mire odakerülnie a sor, h megjelenne a játék le is váltják!

De elvégre jogos a felvetés, hisz nem a topik lakók vannak a HG-ért, hanem ő, "mi" értünk, és ha a többségnek nem tetszik a "munkája" akkor bizony lehet tovább tólni a biciklit!
    Ha meg nyaralni ment akkor valóban annyit felvéshetett volna ide a topikba, h emberek ne keressetek szeptemberig mert nyár van, vazze!

Indulhat a licit!
  • Stig95
    true
  • Stig95
    Abba nem gondoltatok bele hogy elment nyaralni? Kint 40 fok van! (jó csak 36) Hülye aki nem megy el valahova nyaralni, persze hogyha van rá lehetősége.
  • Boxer HUN
    Vajo-t elrabolták az UFO-k... hirtelen nem tudok másra gondolni...
    Azt hiszem retoucher v4-es pálya módosításában láttam is egyet...
  • V43 1105
  • Atikah
    Mindenki benne van ebbe a szuper csapatba?
  • V43 1105
    Csere, mehet. Szarik rá, bocsi hogy nyersen fogalmaztam ..
  • V43 1105
    Noob
  • danyr
    High Quality License Plate for STDS by Deniel

Included the License Plate of:

- Netherlands
    - Norway
    - Sweden
    - Croatia
    - Czech Republic

Credits:

Varsányi
    Deniel

Textures are from Licenseplates.tv

- DOWNLOAD -
  • kerel
    Sziasztok!

Mit kell ahhoz módosítani, hogy a külső nézeti kamerát még "hátrább" lehessen vinni?

A másik, hogy a "tiltást" hol tudom megszüntetni?
  • danyr
    Magyarországon már cigiben mérjük az árát.
  • JohnBart
    Apró kiegészítés, a 7000 forint ha a weben veszed a fejlesztőktől, és 3000 ha a CD Galaxisból rendeled. Mondanom sem kell, az utóbbi inkább megéri, ráadásul dobozosan kapod meg a játékot átlag 5 doboz cigi áráért...
  • zsömi12
    Bocs : http://www.scaniadrivergame.com/en/
  • zsömi12
    Innen tudod letölteni a demo ingyen a teljes verzió kb. 7000 ft. A3000 ft kedvezőbb és így hozzájárulsz a további fejlesztésekhez!
  • Gis80s
    Az esetleg eszedbe jutott, hogy megvedd és ezzel támogasd a fejlesztőket? Ebben az esetben nem ez lenne az utolsó kamionos játék....
    3.000,- Ft nem gondolnám, hogy sok pénz lenne érte.
  • tomi151996
    hello honnan tudom letölteni az stds-t?
  • joceruza
    Valahogy nem látom értelmét a házigazda-váltásnak...
    (na megyek szemüveget csináltatni...)
  • Boxer HUN
    Bakker Vajo... Most megint tanulhatom meg a neveket... Így sem tudom mindenkiét, a koromból fakadóan fazer-t is állandóan FRAZER-nek írom, de ennyi erővel szólíthatnám villanymozdonynak is, a jelenlegi skin-ből kifolyólag...
  • Boxer HUN
    Frazer, Gis... Szépek!!
  • fuszhi
    Nehogy már a mások hibája miatt büntesse az scs a többieket, biztos hogy más a magyarázat. Még az is lehet hogy ETS 2 kijön és egy rövid ajándék aszfaltrészt még is csak raknak bele. Ha nem is a szerkesztővel valaki biztosan készít magyar utakat. Viszont ezekhez már nem értek.
  • Gis80s
    Jó reggelt mindenkinek!

Első kamion javítgatásom STDS-ben. Nem nagy szám, mivel csak teszt példány :) A segítségért hatalmas köszönet bullseye-nek és danyr-nek!

• V43 1105

Hát van még rajta mit csiszolni, visszarázódásként jó volt
  • Boxer HUN
    Ja, és egyre rövidebb a lista... ez már jó jel. Vagy nem?
  • Boxer HUN
    Elég sűrűn jönnek a javítások... Ezért csúszik a megjelenés. Mire kijön az ETS2, addigra a v41.5.12.7 -nél járunk majd, és kereken 8x lesz több feladat a STDS -ben, mint amennyivel megjelent.

De nem baj. Csinálják csak. Lényeg, hogy jó legyen.
  • retoucher
    STDS Patch v1.2.0

What's new in this update:

- Two additional Dangerous drives levels: "Fertilizer" and "Roadworks".
    - Improved performance.
    - Ability to select and configure up to three controllers in game.
    - Fixed compatibility with some sound cards.
    - Various AI tweaks.
  • allock #9733
    2#

jön a tornádó azért van
  • Boxer HUN
    Amúgy nem csodálkozok egy percig sem, hogy miért nem integrálta a SCS a Magyar pályát... Elég megnézni, hogy mennyi regisztrált kulcs van bent... csúfos eredmény!
  • Boxer HUN
    Föld hívja Vajo-t... Vajo jelentkezz!

(ez ismerős volt valakinek???)
  • Solt
    Titeket nem irritál, hogy a házigazda szarik a topikra? Engem kezd bosszantani...
  • gomze
    Hello mindenkinek! Van már valami mod STDS-be a 3 tengelyes kamionok irányítására?
  • kerel
    besztof
    | ma 16:08 | privát | válasz | #9720
    "helló az első euro turck hol lehet letölteni a teljes verziót ha tudod kérlek segics előre is kösz:"

erre írtam neki inkább vegye meg mert csak 1000 Ft...
  • fuszhi
    rendben én nem is .... csak követtem a példádat hogy van más alternatíva is, ha valaki úgy gondolná.
    Illetve hogy lásd egyet értek az ötlettel, hogy fórumon több ízben meglegyen jelenítve hol hozzálehet jutni a "cuchoz", az "áruhoz", a "reszlihez" :)))
  • kerel
    köszi, de nem kell még egy példányban...
  • fuszhi
    Vedd meg. Az thittem drága lesz.
  • Plett
    Húha, szerintem megártott a nap, jó nagy baromságokat írtam. :) Miért voltam abban a tudatban hogy eredetileg 3 tengelyes? Sry, felejtsétek el... :D
  • Plett
    Csak nekem tűnt fel hogy a Scania boritóján illetve itt a fejlécben szereplő kamionnak 2 tengelye van és a játékban pedig 3? :) Mintha eredetileg a Scaniát úgy tervezték volna mint a kiadott modban szerepel, csak az volt a baj hogy a cégnél is orrtolós volt a 2 tengely, ezért utólag 3-ra készítették a játékban. Lehet hülyeség az eszme futtatás csak fura a dolog. :)