A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #9802 Sziasztok.
Ha nem gond megosztanám veletek,én miben vettem észre javulást,az új 1.2 patch óta.
Igaz még nagyon sokat nem mentem ,de ami elsőre szembe tűnő ,hogy a jobb tükrök sokkal élesebbek és emiatt jobban látni a mögöttes eseményeket.
A szabad vezetés közbeni akadás is , egy picit javult ,de még nem az igazi,de érdekes mert változó ez is,vannak utak ahol kevésbé,jelentkezik.
Ami eddig is szembe tűnő volt de most még inkább észre vehető ,hogy most már CSAK a szabad vezetés funkciónál jelentkezik akadás némiképp ,a többi játékmenetnél nem,gondolok itt az ügyességi feladatokra,és a többire.
Arra gondoltam hogy valamiért ,még nem sikerült a szabad vezetés játékmódban optimalizálni a játékot,talán a sok mozgó,grafika(gyalogosok,forgalom,stb) miatt,de ez csak találgatás,mert ha ki kapcsoltam ezeket akkor sem vettem észre javulást.
Érdekesség: ,most volt AMD driver frissítés,és mikor beléptem a játékba,elkezdett remegni az egész menü,na mondom f@sza.
A beállítások menüben a V-Sync-et be kellet kapcsolnom(eddig nem volt) és elmúlt.
Csupán azért írtam le esetleg valakinek hasonló gondja akadt.
Vissza térve a javulásra, valahogy egy picit mint ha az eső is szebb lenne,de lehet csak a meleg miatt van DDD.
Az irányításban annyi csak ,hogy az indexet vissza veszi rendesen,ha vissza áll a kormi középre alapba,igaz én 510 fokon használom a kormit mert így kényelmes nekem,próbáltam feljebb is de nincs kedvem annyit tekergetni,inkább meghagyom a fiatalabbaknak.DDD.
Ha jól láttam új pályák is jöttek asszem 4-5, de még odáig nem jutottam.
Ja igen vissza térve még az akadásra ,senki ne vegye "készpénznek" mivel nagy valószínűség szerint nem akkora felbontásban 5800x1080 (monitoron)használja a játékot mint én ,így nem is jelentkezhetnek nála,hasonló nyűgök a grafikai megjelenítés terén.
De azért bízom benne az ETS2-ben még jobban oda figyelnek ezekre a hibákra is.
Ami még új és eddig nem volt legalább is nálam nem , menüben a sofőrök alatt ,nevem mellett ír pontokat,de igazából nem jöttem eddig rá hogy ezek milyen pontok igazából,esetleg ha valaki tudja ossza meg,velem-velünk is.
Egyenlőre ennyi .
Bocs ha hosszú lett.