banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Forolto
    Akkor teljesen felesleges a fejlesztés az eredeti kamionok,legyen csilli-villi valami,szép táj és ennyi.De!
    Ha igazad van,gyerekeknek csinálják,akkor hogyan tudják a gép elé kötni a gyerkőcöt hosszú időre?
    Szerintem ez nem gyerekjáték,mert az a gyerek az első leszállított árú után már unja is.Ugyanazt ujra és ujra megcsinálni?Egyből odavész a varázs.Tehát marad az apukának a játék és ő érteni fogja ha komolyabb tartalmat tesznek a játékba.
    Megmondom neked szerintem ilyen igazi logisztikai manager-kamion szimulátoros játék nincs is a piacon.
    De bevallom neked otthon én se dolgoznék,mivel elég közel vagyok ennek a munkának élőben is,de most nem magamból indulok ki,hanem az olyan emberekből akik ezt nem ismerik és szeretnék érezni a bőrükön.:)

Például össze lehetne dobni egy olyat,hogy beolvasztani a bagger simulator-t a targoncást és az ETS-t.Az egész folyamatot ismerni,érezni.Tudom ez már nem lenne egyszerű de megoldható.