52664
-
#904 Az a baj az igényeiddel hogy már megint a leglegleg....
"...koszolodna a szélvédő,normálisan lenne rajta az eső,3 fokozatu ablaktörlö,abl. folyadék,fényszoro külön gombal,ködfényszoro különgomb,kuplung(rig'n'roll féle),érdekesebb kameranézetek,akkumlátor energia fogyás,szebb potok,szebb kamionok.."
A fényszórós külön gombos módszert aláírom az tényleg kéne,de kuplung az csak annak lenne előnyös akinek a controllerje 3pedálos,akkumulátor energia fogyás max műszerfali megoldás lenne,szebb potok, talán potméterekre gondolsz? -
#903 Naja,meg nemvolna rosz ha koszolodna a szélvédő,normálisan lenne rajta az eső,3 fokozatu ablaktörlö,abl. folyadék,fényszoro külön gombal,ködfényszoro különgomb,kuplung(rig'n'roll féle),érdekesebb kameranézetek,akkumlátor energia fogyás,szebb potok,szebb kamionok(pl renault magnum már eléggé tré a a többihez képest).több tábla,jobban kidolgozott térkép,szebb graf,jobb fizikia enyi elégis lenne :D -
nenus #902 ezt inkább hagyják meg a modereknek. foglalkozzanak az ai-val a fizikával, meg a kamion + a táj részletességével -
#901 Jó, de én normális fülkerugózásra gondoltam. :D -
nenus #900 abban is volt :L néha megmozdul -
#899 Ha jól emlékszem, ETS-nél ígértek fülke rugózást.Ez az ötlet megfog valósulni ETS2-ben? -
#898 Jaa ezt a képet már láttam csak nem emlékeztem rá:D Akkor zsír:D -
vajo #897 Hát jah...ezen már én is gondolkodtam még a GTS-be, hogy lehetne megcsinálni..De nem valami jól. Ez egy jó ötlet
#896: Lesz fizetőkapú.
-
#896 Fizetőkapukat remélem raknak:D Be állsz a fizetőhöz levonja a pénzt csipog egyet a ketyere felnyílik a sorompó azt csapathatod neki:DD
Meg bírnám ha a fizika kicsi javulna:D -
nenus #895 ennyi erővel életet is vihetnének a játékba :D rakhatnának bele 1-2 embert ami mászkál a városban.
+ nekem lenne még 1 elképzelésem a környezet iránt... legyen jó nagy a látótávolság, és rakjanak jó messzire hegyeket, mert kicsit már unalmas hogy 2 domb van az út mellett onnantól kezdve meg se kép, se hang -
vajo #894 Jah. Meg mentő autók, villamosok, tűzoltókocsik is mennyenek már nem? Bár ez jó lenne :D -
#893 jóféle a mercedes,de a Scania jobban érdekelne:DDD -
#892 Nmelesz ez rosz,rem sok szük ut lesz benne,meg hiányolom a táblákat :S egykiss kresz nemárt XD Ugyis a 12-18 éves korosztály nyomja főleg :D legalább nemlenne kresz vizsgána anyi bukás :D -
vajo #891 Ma valahogy csúnyán elfelejtettek képet közölni a világgal.... -
vajo #890 Gondolom ez még Licence kérdése. A Mercedes úgy is egy nagy engedély bolond cég. Anno megbüntettek egy gyereket, aki Mercedes modellt csinált valamelyik játékhoz. Egyszerűen beperelte a Merci! Csúnya..Gondolom az SCS tárgyal velük, és szerintem talán meglesz mostmár minden kamionra az az eredeti embléma, ha minden kamiont ilyen szépen kidolgoznak és az interirokat is megcsinálták jól, meg szépen. -
#889 Hmmm.... Vajon az Actros felírat még miért nem került fel a modellre? -
#888 Hm.. nem rossz nem rossz ez a sok sok újitás, multiról lehet már tudni valamit? Igazán örülnék egy kis Multinak az itt játszó normálisabb réteggel .. :) ez az MPIII nem rész ki rosszul, főleg hogy Merci fan vagyok :D:D De azért remélem a korábbi játékokból GTS pl átlehet puccantani könnyen a modelleket, mert számomra mégis csak a Drivter féle MPIII az igazi :PPP -
#887 Én is kiváncsi lennék már rá:P
-
vajo #886 Amúgy nem péntekenként szoktak új képeket kiadni? Vagy azt felejtsük el?
Max még talán este. Kiváncsi lennék már esetleg a Scania-ra, hogy néz ki. -
#885 Nekem bejön:)
Vajo:Valamit csinálj evvel a szövegmezővel mert semmit nem látni hogy mit irok XD -
#884 Gondoltam ha már kiadtak ilyen jó képet az új merciről, csinálok vele egy új bannert.
Ha tetszik, akkor lehetne banner csere...
-
vajo #883 Holnap képek... :D -
#882 Ezeket az értelmes hozzászólásokat inkább msn-en eresszétek el egymásnak. -
vajo #881 Csáó kuki.. -
vajo #880 Menny a forum fő oldalra...ott számolja. Vagy írj annak akitől kaptad. -
#879 Aha Aranka!
Amugy Hozé!!Huzzá haza házi sörééé XD
Na hali:) -
nenus #878 Csá
[apro]megfelel? -
#877 Nekem nem is irsz??-.- XD
Na off vége mert Vajo bácsi elfenekel:D -
nenus #876 még mindig nem vették le -.-" de már tök jó hogy lassan 1 hónapja ott van -
vajo #875 jah..Neked már megint karóid vannak???vagy még mindig? -
nenus #874 a 3. kép alapján nagyon c..ány szimulátoros -
#873 Háj brájen -
vajo #872 Már tudjuk..de azért kösz az infót. -
#871 create a female driver option for ETS2
Csinálhatsz nöt is XD -
#870 Ez valószínűleg így van, főleg hogy az ETS2 a fő projekt -
vajo #869 Akkor nem jól értelmeztem. De ha az ET-ben fejlesztik az AI-t, akkor gondolom ETS2-be is fogják. :D Remélem. -
#868 Üdv!
Nem vagyok túl jó angolból (sőt, kicsit sem vagyok jó), de ahogy én kivettem, erről szó sincs, hogy a játékot a Valusoft fejlesztené. Ahogy én értelmeztem azt írják: A játékot ők fejlesztik, a valusoft megrendelésére, és a valusoft szabta igények szerint (vagyis a valusoft megrendelte, leírta, milyen legyen, és fizet érte, ezért dolgoznak ezen is, nem csak az ETS2-n).
Most is leírják, hogy nem ez a fő projekt, 2011 legelején megjelenik. Ez inkább az előző részhez hasonlóan arcade játék lesz. Két új pályát fog tartalmazni, és a régieket is kibővítik. Új fizikai rendszer, átdolgozott AI. -
#867 Azért sín autó, mert így csinálták meg az editorba a prefab-okat.
A zöld vonalak mentén mennek az Ai-k, és ehhez sztem nem is fognak nyúlni, mert akkor gyakorlatilag tervezhetik újra az egész editor felépítését...
Am, mi lett a bannerrel, sztem ez a halvány merci bal oldalt csak zavaró tényező lett, mert a változás ami a lényeg lenne (új modell) így nem lehet látni, ergo nincs értelme oda betenni, de ezt csak megjegyeztem. -
DIESEL DOG #866 Azért azt se, arra is volt már példa még a Haulin-ban. Emlékszem rá amikor hajtottam volna fel a kamionnal az autópályára és mellém ért az AI, valahogy mintha túl közel került volna, egyszerűen valami kajakra hozzám vágta. Hát... XD -
vajo #865 Mágnes autó lesz belőlük :D