A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Sztem kár az ilyenekről álmodozni, mert már anno megmondta az SCS, h nem akarnak "száraz" szimulátort csinálni, pl. Flight Sim, amihez 500 oldalas kézikönyv jár, hanem egy egyszerű kezelhető nem bonyolult sim-et, h minél szélesebb legyen a vásárlói kör. Ergo, h a 10 éves pistike ha leül elé, akkor 2 perc után már tudja kezelni és ne kelljen egy hétig csak a kézikönyvet olvasni, h akár csak el tudja indítani a kamiont.
Szal nem lesz ez sem szimulátor játék, bár tény, h biztos tesznek bele új dolgokat, de mindent azért nem, már csak azért sem, mert akkor mit tesznek majd bele a következő részbe? Mert ugye a kiadás után is lesz tovább, nem fognak bezárni, h na beletettünk mindent lehet összepakolni nincs több dolog amit lehetne még csinálni.
Fortolo amit te szeretnél az már inkább ETS2 Manager c. játék lenne, mint a Fifa Manager. A lényeg sztem az marad mint ami volt: Kamionba beül, fuvar felvesz, azt go! A többi csak körítés...
Ezeken a lehessen WC-re menni dolgokon csak röhögni tudok, elképzelem a sok várpistikét akik ilyenekről nyomatnák a sok screenshotot, h "épp hugyozok", "megálltam szarni", "kiálltam pisálni", stb, stb...
Már így szánalmas milyen kis mesevilágot írogatnak a képek mellé, nem kellene ezt még ilyenekkel tetézni is!
"Kanyarodok...., épp fékezek..., itt egyenesen megyek..., mára ennyi..., most itt hétvégézem... Röhej!