banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Tulajdonképpen csak azért vetettem fel ezeket a dolgokat, mert ha visszanézed a SCANIA-s audió rögzítéses videót, szinte minden mechanikus alkatrésznek rögzítették a hangját.
    Jaja, emlékszem rá. A blogon azt írták, hogy sokkal több mindennek vették fel a hangját, mint amit az ETS2-ben fel tudnak használni belőlük (emlékszel, hogy az ajtó hangjait is rögzítették), és hogy ha minden jó megy, ezeknek a későbbi részekben lesz majd szerepe. Valahol érthető is, elvégre a javuló fizika mellett valami vizuális újítással is el kell adni a későbbi részeket, remélem nem a levegőbe beszélnek, és a közeljövőben lassacskán tényleg OMSI-részletességű belteret csinálnak mindegyik típushoz (tudom, naivan optimista vagyok).

És még egy dolog. Korábban megemlítette valaki az ablaktörlőt. Egyetértek vele én is, hogy beállíthatnák két eltérő sebességi fokozatra. Valahogy úgy, mint az első részben volt a tompított és a reflektor. Egy gombon a két funkció, más sebességgel.
    Ezt erősen támogatom én is.