A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #9404 Szevasztok népek! Nem igazán leszek gépközelben az elkövetkező pár napban, mindenesetre a konstruktív visszajelzéseket elküldöm majd vagy levélben, vagy a blogon... Menjünk sorjában.
@Boxer HUN:
Ha már egyszer ott van a műszerfalon a levegő mérő órája, és még működik is, akkor miért nem lehet egy kis várakozási időt beállítani levegő termelés címén első indításkor, és addig nem is lenne fék.
Erre te is tudod mi lenne a hivatalos válasz ("a mi játékaink minden korosztálynak szólnak, és a kezdőknek inkább frusztráló lenne ez mint élethű" ;D)
De őszintén szólva én sem szeretnék az ETS2-ben indítás után várakozni, mint az OMSI-ban. Sem 10 percig, sem 5 másodpercig.
A talpalóknak semmi vonzereje nincs a játékban... Egy 5-10 másodperces animációval látványosabbá és legfőképpen hitelesebbé válna ez a nagyon is fontos alkatrész.
Kétlem, hogy hozzányúlnának az ETS2-ben (STDS-ben biztos úgy hagyják ahogy most van), de megemlítem.
A kürt hangját már korábban említettem, valami izmosabbra lecserélhetnék.
Nem vagyok Scania-expert, de nem ilyen az R-széria gyári kürtje?
Egyéb műszerfal animációk... biztos van még egy pár, ami nem funkcionál.
Emlékeim szerint az ETS2-es vidikben lényegesen animáltabb volt a műszerfal mint az STDS-ben, szóval emiatt nem aggódok. Egyébként pontosan a műszerfal mely részeire gondolsz?
@Solt:
A CF működik, csak a CCC-t, AFR barátra kell állítani. Ezek után gyönyörűen használja mindkét gpu-t, az fps pedig kiakad 60-n
Faja!
A jobb oldali tükörrel jó lenne, ha tudnának kezdeni valamit, mert szinte használhatatlan tolatáshoz. Ültek kamionban, kizártnak tartom, hogy ezt látták benne! :)
Említik ezt a blogon is páran, mi is beállhatunk a sorba. Mindenesetre ezt pontosítsd egy kicsit légyszi: hogyan kéne módosítani a jelenlegi perspektívát?
A kuplung hiába van kinyomva, ha sebességbe teszem, leesik a fordulat, van, hogy le is áll.
Ismert hiba, szopnak a váltóval/hajtáslánccal/vezetési modellel, ezt írtam már korábban. Remélem javítják előbb-utóbb.
A képarány 100% fölé emelése után előjönnek textúra remegések.
200%-on tolom, nekem nem tűntek fel. Zsír lenne, ha tudnál képet küldeni, akkor el tudnám küldeni példaként.
A fordításban a motorfék az nem motorfék, hanem kipufogó fék. Neked gondolom nem kell elmagyaráznom a különbséget! :D ;)
Javítva (elolvasva razor1997 linkjét nekem is szerencsésebbnek tűnik a kipufogófék). Magyarázni/linkelni jóságokat meg nyugodtan lehet, mert ebben a topikban szerintem én vagyok a legzoknibb a kamionokhoz.
A H váltó és a felező megoldása hatalmas piros pont, DE jobb lenne, ha az alábbiak szerint lenne megoldva...
Kösz a részletes leírást, elküldöm majd, hátha...