52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • scottryder
    Nekem is Gigabyte GTX560Ti Overlock 1GB-os Nvidia-m van és mégsem akad semmilyen körülmények között. Lehet ott a géppel van a gond akinek akad, bár egyet megmondok én laptopon akármilyen erősnek van titulálva nem játszok, mert egy laptop soha nem olyan erős ugyan azzal a konfiggal mint egy asztali gép.
  • DANIELTRUCKER
    Odaírhatták volna hogy part 1, mivel egy csomó kimaradt!
  • Tessitore22
    Köszönöm szépen így már kevésbé lagol.
  • retoucher
  • Boxer HUN
    Úgy látom, az nVidia tulajdonosok vannak pengeélre állítva ezzel a problémával...
  • wollnerd #9353
    Próbáld DirectX-ben futtatni a Start menüből!
  • Boxer HUN
    Ha még a promóciós munkálatokat is a háttérbe szorították, akkor erőteljesen dolgoznak a STDS megjelenése óta befutott hiba kupac kiküszöbölésén... Tartani akarják magukat az ütemtervhez.
  • Tessitore22
    Sziasztok egy kérésem lenne h a következő géphez tud valaki egy megfelő configot írni. Proci: Intel Core i7-2630QM 2 GHz, RAM:8gb op.rendszer: win7 64bit vidikártya: nVidia GE-Force GT 525M. A gépem sztem elég jó de valamiért minden beállításon akad. köszi
  • wollnerd #9350
    Na végre... így már meg fogom venni hamarosan. Eddig kiszivárgott (torrent) kulcsot használtam.
  • SnyperD
  • endy papp
    Sziasztok.
    Ha esetleg valakit érdekel és nem tudná,a hazai boltokban is(CD-Galaxis,567-Kb.) megvásárolható a Scania Truck Driving Simulator,3000Ft-os áron.
    Mégsem 7000ft,és még kézzel fogható lemezt is kapunk hozzá
  • bullseye9
    Szép estét.

Nos, a moddolás már alakulgat, egy rendszámot én is rá tudtam rakni a gépre, hála az oroszok lelkes programismeretének.
    Én is úgy érzem, a mat fájlok értékeivel lesz még szívás, fénylik rendesen a rendszámom, talán másik dds-re kell tenni:

Pótkocsival még nem mertem próbálkozni...

Vajo: érdekes...
  • razor1997
    Ez elég jó plusz dolgok lennének csak ha olyan jó a levegőrendszere hogy nem szivárog el akkor minek?(mondjuk elég ritka az ilyen jól karbantartott kamion aminek ilyen a levegőrendszere)

A műszerfalon van pár(sok :D) dolog ami nem működik pl.: a Scania-knál betehetnék a retarder visszajelzőjét ami 20km/h alatt világítana mint a valós Scania-kban.(a retarder nem összekeverendő az intarderrel, végülis mind a kettő ugyanaz csak a Scania-nál retarder, a MAN-nál pedig intarder mert a ZF aki a MAN-ok váltói gyártja így nevezte el,de mindkettő működési elve ugyanaz)
    Ott lehetne még a pót ABS visszajelzője ami egy bizonyos km/h-nál kialszik.
    Vagy ha súlyos balesetet szenvedtél akkor kilyukadna a hűtő vagy a karter(olajteknő) és folyna az olaj vagy a hűtővíz akkor egy kis lámpa jelezne a műszerfalon, hogy baj van.

De én a difizárnak örülnék.Mert az STDS-be is volt olyan pillanat hogy a jobb hátsó kerék nem ért talajt és kipörgött és csak bekapcsoltam volna a difizárat és akkor nem pörgött volna ki és mehettem volna tovább.

Nekem ezek lennének úgy fontosak de a difizár az nagy lépés lenne a SCS részéről
  • Boxer HUN
    JohnBart...

Néhány morzsát elhinthetnél az SCS háza táján... ezek csak ötletek, de sokat nyomhatnak a játékélményen:

Ha már egyszer ott van a műszerfalon a levegő mérő órája, és még működik is, akkor miért nem lehet egy kis várakozási időt beállítani levegő termelés címén első indításkor, és addig nem is lenne fék.

A talpalóknak semmi vonzereje nincs a játékban... Egy 5-10 másodperces animációval látványosabbá és legfőképpen hitelesebbé válna ez a nagyon is fontos alkatrész.

A kürt hangját már korábban említettem, valami izmosabbra lecserélhetnék.

Egyéb műszerfal animációk... biztos van még egy pár, ami nem funkcionál.

A fentebb leírtak véleményem szerint csupa olyan dolgok, amik fikarcnyit sem terhelnék meg jobban a gépet, mint ahogy most van. Ellenben nagyon sokat dobna a játékélményen és a hitelességen. Nem tudom, hogy az ETS2-ben milyen animatív funkciók lesznek, de ezek nekem, és remélem nem csak nekem, nagyon hiányoznának. Próbálj meg mindent elkövetni, hogy ne süket fülekre találjanak ezek a dolgok...

Köcce.
  • Boxer HUN
    És kitől hallottad?
  • kis kindertojás
    szép napot!
    én olyanokat hallottam, hogy késni fog a játék igaz ez?
  • Frenklin737
    Oké majd én is megveszem :)
  • Szobi30
    ez a a kiszivárgott termékkulcs, ezt letiltja a frissítés...
    először én is ezt használtam, de mentem egy kört a szabad pályán, láttam, hogy fasza, és utána megvettem a játékot, és így simán megy a frissítéssel is :)
    az a pár ezer forint szerintem ne fog földhöz vágni semmit, és ezzel is támogatjuk, a következő játékok fejlesztését :)
  • Frenklin737
    Ha Frissiteni akarom ugyan az a termék kulcs mert ezt AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0
    nem fogadja el?
  • vajo
  • danyr
    Sry, tényleg igaz. :)
  • Boxer HUN
    Arról az eszeveszett "kürthang"-ról nem is beszélve... Minél többet hallom, annál inkább ugrik be nekem a kacsa.

Ui.: És ebben az esetben nem a mi gumikacsánkra céloztam...
  • Boxer HUN
    Friss és ropogós...

• gumikacsa
    Az nem dolly-s. Szerintem.

A dolly-s: Felépítményes+dolly+nyerges pót.

• allock #9334
    zsír
  • Stig95
    link
  • Lolluki
    Mivan a patchben?
  • danyr

allock: jól sejted, viszont azt még nem sikerült működésre bírnom, de az oroszoknak igen: kép
  • allock #9330
    tudnál képet tenni a krone load carrier pótról?
    ha jól sejtem az egy dolly-s pótkocsi
  • landwir
    köszönöm a választ
  • Szobi30
    csak olyan CD kulcsot fogad el, amit megvettek, ami kiszivárgott, azt letiltották, szóval ha nem vetted meg a játékot, akkor, ne is csodálkozz...
  • landwir
    Sziasztok felraktam a patchat és kéri a cd kulcsot be írom és nem fogadja el valaki járt így rajtam kívül valaki még ?
  • wollnerd #9326
    Mivan?
  • allock #9325
    az AI egy szerpentinen olyan gyorsan jön felfelé kamionnan (kanyarban is), hogy a pót 3keréken veszi be a kanyart
  • marka47613
    Sziasztok! Felraktam a javítást, és amikor indítanám a játékot,
    ezt írja ki: "A játék fájl rendszer inicializálása sikertelen"
    És azóta nem tudom elindítani! Valami ötlet, vagy csak én jártam így?
  • scania topline

#9306-ra valaki?
  • Kistódi
    Óó de jó nekem meg azt nem sikerült megnyitni :S
  • bullseye9
    Amint a mellékelt kép mutatja ;)

Elvileg kell hozzá a játék base.scs mappája, kibontva.
  • Kistódi
    Te megtudtad nyitni Zmodban? :)
  • JohnBart
    A blogon is írnak az új peccsről, egyben meglebegtették, hogy még plusz 10 (!!!) Veszélyes fuvarok pálya készül, emellett a várost is ki fogják bővíteni. :)

Azért remélem a grafikus motort is polírozzák majd benne némileg.