banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Petyaarc
    Hello minden fórumozónak!

Bevallom netről szeretem be a scania simet, de reggel megyek, és megveszem a boltban. Kipróbáltam, és tetszik. Tényleg tetszik! De olvasom a hozzászólásokat, és égnek áll a hajam! Már látom a mondás eredetét, "aki a kákán is csomót keres"
    Van aki a fákat, a környezetet, a rövid kihívásokat, és "MI" autókat, meg minden mást kifogásol, jobbnak szeretne. Ezzel nincs is gond, építsünk kritikákkal a fejlődés irányába. Én kamionnal járok minden nap, de ezek a problémák még nem tűntek fel nekem. Belföldezem tehát megyek amennyit már nem is lehet...
    De jól esik ezzel a játékkal pár órát eltölteni, és sokkolnak a vélemények. Amit a pofozós váltóról írtatok az nekem nem tiszta. Én nem mai teherautókkal, kamionokkal járok, de mindegyik ugyanolyan. A pofozóst pofozod, a kapcsolóst kapcsolod. Tudtommal erre még nincs kormány készítve pc-re. Általában jelzi teknősbéka, vagy akármi az alsó sort. De ez tényleg csak hangulati elem.
    A bubu elzárja az üzemanyagot, és elfordít egy pillangó szelepet a kipufogóban, gyakorlatilag lefullasztja a verdát. Nem függ sebességtől.
    Régi teherautók nem kulcsal, hanem bubuval állíthatóak le. A retarderből meg van több fajta, de többnyire csak 15km/h felett működnek. Ezek a nem üzemi fékrendszerek. Most elég jól lettek lemodellezve, mert kb ennyit is csinál bármelyik. Az index a valóságban is ilyen, meg kell szokni, nem mindig kapcsol vissza. A fények is látszanak a pótkocsi alól, mintha keresztül világítana "index, féklámpa". Vannak hibái a játéknak, de nagyon nem ezek a hiányosságok. Írtátok a tükröket is, és más valós problémákat, de arról kisebb a visszhang. Ez egy játék! Olcsó a boltban, és jól esik vele eltölteni a szabadidőt! Kezeld így! Ettől hidd el, hogy baromi messze áll a valóság!
    Jó, és élvezetes játékot mindenkinek!