A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szerintem pálya generátorokkal dolgoznak és a munka java része a jellegzetességek lemodellezésével telik. Nagy városok jó sok elzárt területtel, amiket majd később patch formájában megkapunk. Ezzel is egérutat adva maguknak, hogy kidolgozhassák.
Amit nagyon hiányolok, hogy ennek a grafikai motornak nem ismerjük a határait. A felhasználóknak fogalmuk sincs, hogy mire lehet egyáltalán képes. Pl.: A DICE annak idején a vadonatúj frostbite 1 határait feszegette a Bad Company csak konzolon megjelent játékán. Sejtették, de szerintem ők sem voltak teljesen tisztában vele, hogy mit szabadítanak el. A Bad Company 2 már a frostbite 1.5 -el debütált, és csak reménykedtek, hogy a PC-ken is legalább úgy fog muzsikálni, mint az elődje a konzolokon. Megjegyzem, a közösség felháborodása nem is a grafikai motor miatt csúcsosodott ki... Ekkor már tudták, hogy milyen irányba kell mozdulniuk és, hogy csitítsák a kedélyeket, elkezdték szórni a morzsákat a Battlefield 3-ról, ami már a legújabb, frostbite 2-es motorra épült. És, hogy miért írtam le ezeket az infókat? Mert a teljesen új grafikai motor minden fázisáról számtalan technikai demó, és összehasonlító videó készült. Hangsúlyozom, HIVATALOS!
Az ETS2 háza tájáról sajnos ilyesfajta tanulmány videók nem érkeztek, ezért a felhasználóknak, nem beszélve a hozzáértőkről, elképzelésük sincs, hogy mit lehet egyáltalán kihozni belőle. Ezzel most egy kicsit magunk ellen beszélek, de lehet, hogy a grafikai motor korlátai miatt hiába áradozunk a számtalan funkció bővítésen, ha csak a ráncfelvarrásra képes...