52665
-
#9318 Azt hiszem a Scania nem erről szól.Majd ETS2-ben :) -
kalooria #9317 Üdvözletem!
Lehet, hogy hülye kérdés, de a Scania -ban sose kell tankolni? Akármennyit megyek, nem fogy az üzemanyag. -
Rainbow15 #9316 -
danyr #9315 Már megvolt.. :DDDD -
#9314 -
#9313 kopogd le :)
-
#9312 Kijött a javítás!
danyr: -
danyr #9311 Nem lesz gond az ETS2-vel azthiszem...:DDDDDD
-
nagyonfaya #9310 Helo Mindenkinek!!
Olvasom már jó ideje ezt a fórumot, de még nem szóltam hozzá. Most megteszem, és előre is elnézést kérek, ha azt a hibát/észrevételt már valaki megemlítette. Megpróbálom összefoglalni az én észrevételeimet.
A közlekedésben résztvevő személygépkocsik kanyarodáskor nagyobb ívet írnak le, mint én, pótkocsival együtt. Nem is beszélve a "sín"effektusról, ahogy sajnos az AI jelenleg fut.
(kérdés/ötlet lenne: leparkolásnál amikor muszáj használnunk az úttestet-elakadásjelző használata mellett- akkor nem jönnének rád, hanem egy bizonyos távolságot tartanának tőled. voltak olyan esetek, hogy az AI miatt kellett újra rátolatnom a kijelölt helyre:(
Rendőrlámpákra a rálátás nehézkes, ha elsőként érkezel a kereszteződéshez. Persze meg lehet állni előbb is, hogy rálátás legyen, de mennyivel egyszerűbb dolgunk lenne, ha a szemben lévő lámpáknál is lenne kihelyezve. A lámpák fényeit viszont javítani kéne, ugyanis ha nappali fényeknél vezet az ember, nagyon homályosan lehet látni. (megvizsgáltam a lámpák tükröződését nappal és éjszaka egyaránt, és ugyanaz a tükröződés látható. szóval este is a nappali tükörkép látható).
Ide írnám még az elindulást, lámpa piros+sárga jelzésnél szószerint kilő az AI, még a pótkocsis gépek is. Nem gyorsulni akarok, de egy kicsit zavaró hogy mindketten vontatunk valamit, és egyszerűen lehetetlen indulásnál beérni.
Sebességjelző táblák helyzete számomra idegesítőek. Én személy szerint pár métert hátrébb raknám őket a kereszteződéstől, könnyebben észrevehető helyre rakva. A büntetéseket pedig rendszeresen gyűjtöm a tábla utáni azonnali trafi miatt. Ha tartod a 90-et, és "hirtelen" kapsz egy 50-es táblát, lehetetlen a megengedett sebességre lassítani.-->büntetés
Ha kiérsz egy hosszabb és egyenes útra, ahol felküzdöd magad a 90-es sebességre, tempomat benyomása után a fordulatszám folyamatosan változik, pedig a sebesség marad. Remélhetőleg ez változásra kerül, mert az ETS2-ben elég idegesítő lesz, ha folyamatosan váltani fogja a fordulatot hosszabb utakon.
A jobbos tükör számomra is zavaró. Arányaiban szerintem megfelel, de sajnos így a láthatóság kárára megy az egész. Valahogy meg kéne találni a megfelelő kontrasztot a kettő között.
Autópályákra fel-le vezető utak hihetetlenül keskenyre sikeredtek. Ha megdupláznák, szerintem akkor lenne a megfelelő arányú.
Műszerfal homályossága zavaró egy idő után. (egy-két apróságot beletehetnének: folyamatos 20C-fokról véletlenszerű, ám valóságos adatok, ablaktörlő kar mozgása ki- és be kapcsolásnál mozogjon, mint pl az irányjelzőé. és még lehetne sorolni.)nem létfontosságú, de részletgazdag lenne.
(Ha jól láttam akkor az ETS2-ben műszerfalba beszerelt navigáció is van-úgyhogy azt nem is írom)
Térképet hiányát pótolnám valamilyen egyszerű megoldással. Akár a jobb alsóban egy külön gombbal "nagyobbá" tenni, így ezzel együtt átláthatóbb lenne.
Lehet hogy csak nekem zavaró, de a trailer pótkocsiknál a traktorunk fényei a szállított tárgyon/járművön is látni. Ezzel nem is lenne baj, ha nem a pótkocsin keresztül világítana át.
Vannak további észrevételeim, de még tesztelés alatt állnak.
Mégegyszer elnézést kérek, ha az előttem szólóknál már olvashatóak voltak ezek a problémák.
És egyben további balesetmenteset!!!!:) -
#9309 -
#9308 -
danyr #9307
-
#9306 Hali!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Miért van az hogyha át skinezem a rendszámot és vissza szeretném tenni winrar-ral (mint gts-ben) akkor .rar-ban akarja elmenteni és nem .dds-ben?
Ha pedig át írom, hogy dds-ben mentse, akkor valami hibát ír.
Előre is kösz a segítséget! -
Robi546 #9305 Oké. -
hungaryws #9304 -
#9303 Nagyon szép idáig csak remélem, hogy nem magadnak csinálod úgy értve, hogy majd valamilyen verziót megosztasz velünk is.
Úgy látom hogy még a pót árnyékolásával is lesz elég bajod, csak kitartást -
#9302 Nem lett rossz ez a scania, és játék is mérföldekkel jobb elődeinél :)
-
Solt #9301 Sajnos jól látod... nem stimmelnek az arányok és a méretek. Legalább annyit kéne látni benne, mint amennyit F2-vel látsz. -
#9300 próbálkozásnak jó, de van vele baj pl lekarcoltam egy pótot vele, aztán a fülke elkezdett billegni előre-hátra folyamatosan és abba sem hagyta -
danyr #9299 Még csiszolgatni kell rendesen...
-
Letöltés/Download -
#9297 Jó estét.
Kicsit tényleg olyan, mintha pillecukorból lennének a modellek, bár ez már utólag belerakott gép, hála orosz barátainknak:
#9274 danyr: ügyesek vagytok, elismerésem.
Mire kijön az ETS2, csak kiforr a moddolás menete, remélem. -
#9296 Ezt csak az nem tudja aki tényleg nagyon naív. -
SnyperD #9295 Ezek után már nem adnak egy új kamiont :( De tényleg elmész versenyre megnyered miből tartod fent? Max a legközelebbi eladóhoz vinnéd :D -
JohnBart #9294 Miután az alap GTS/UKTS pályát bővítik ki (csak épp elég nagy mértékben), ez sajna nem meglepő, 70 város mellett kb. 2016-ra készülnének el, ha mindegyik akkora lenne, mint az STDS-ben. :)
Abban viszont egyetértek, hogy simán meg lehetne duplázni a jelenlegi méretüket, no meg változatosabb is lehetne a városkép, mert a háttérben lévő elérhetetlen nevezetességeket leszámítva minden település dettó ugyanúgy néz ki. :D -
#9293 Pályabíró túlélte? -
SnyperD #9292 Hát én tolatni akartam kilökni egy bóját.. mindent sikerült csak azt nem :D -
#9291 Szerintem nincs vele baj. :) -
#9290 #9273
Jeleztem korábban,... de azért sosem árt... -
Robi546 #9289 Amúgy meg senki se fogadja el Lolluki -től a kódot mert NEM eredeti! (Nem ingyen adja!) -
SnyperD #9288 Úgy értem látok de kurva kicsi benne minden :D -
Martens4466 #9287 Én sem igazán látom, ez jobb volt a T&Tben viszont -
#9286 Igen, de valami grafikai beállítás problémád lehet. -
SnyperD #9285 A jobbos tükörbe csak én nem látok semmit ? :D -
oder hano #9284 remélhetőleg majd patchekben fel lesznek oldva mint az ETS1-ben is. de szerintem már annak is örülhetünk hogy nem 2-3 utcás "városok" vannak :) -
#9283 [URL=http://7th.hu/index.php?threads/szorgos-kis-csapat-ez-a-scs.10/]És valószínű, hogy a "NAGY" nagyvárosoktól is búcsút mondhatunk...[/URL]
Több helyen is lezárt utak vannak a városon belül... :( -
#9282 Neem sajnos sehol nem lesznek, de ettől független :))) -
danyr #9281 A .mat fájlok a legkevesebbek. A .pmg és a .pmc strukturája változott nagy mértékben. -
Robi546 #9280 Na én is ki próbáltam a játékot és azt kell hogy mondjam nagyon tetszik! :)
Ami tetszik:
-Nagyon jó a motor hang belsejéből (kívülről már nem annyira de úgyis jó)
-Eső nagyon jól meg van csinálva az tetszik szinte a legjobban :D
-Nagyon jó lett a fizika is a Trucks and Trailershoz képest mert ott nagy sebességnél nem tudtam irányítani
-Tetszenek a veszélyes fuvarok amikor hegyekben,árvízben kell menni
-Jó grafika
Ami nem nagyon tetszik:
-Kevés a "Veszélyes Fuvar" picit lehetne több is
-Nincs nagy térkép/notebook (Notebookra gondolok mint az ETS 1-ben az N betű meg nyomásával) bár ez annyira nem baj mert ETS 2-ben úgyis lesz. :)
És még egy kérdés: nem úgy volt hogy nem 2 lemezes fák lesznek hanem rendes 3D -s fák ? Vagy csak ETS 2-ben lesznek azok a 3D-s fák ? :D -
vajo #9279 Másabbak a mat fájlok?? (kódokra gondoltam.)