banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • razor1997
    Ez elég jó plusz dolgok lennének csak ha olyan jó a levegőrendszere hogy nem szivárog el akkor minek?(mondjuk elég ritka az ilyen jól karbantartott kamion aminek ilyen a levegőrendszere)

A műszerfalon van pár(sok :D) dolog ami nem működik pl.: a Scania-knál betehetnék a retarder visszajelzőjét ami 20km/h alatt világítana mint a valós Scania-kban.(a retarder nem összekeverendő az intarderrel, végülis mind a kettő ugyanaz csak a Scania-nál retarder, a MAN-nál pedig intarder mert a ZF aki a MAN-ok váltói gyártja így nevezte el,de mindkettő működési elve ugyanaz)
    Ott lehetne még a pót ABS visszajelzője ami egy bizonyos km/h-nál kialszik.
    Vagy ha súlyos balesetet szenvedtél akkor kilyukadna a hűtő vagy a karter(olajteknő) és folyna az olaj vagy a hűtővíz akkor egy kis lámpa jelezne a műszerfalon, hogy baj van.

De én a difizárnak örülnék.Mert az STDS-be is volt olyan pillanat hogy a jobb hátsó kerék nem ért talajt és kipörgött és csak bekapcsoltam volna a difizárat és akkor nem pörgött volna ki és mehettem volna tovább.

Nekem ezek lennének úgy fontosak de a difizár az nagy lépés lenne a SCS részéről