banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • trucksimfan
    Na szevasztok.
    Olvasom itt a HSZ-eket. Szerintem nem kell aggódni. Az ETS 2008-ban jött ki. Véleményem szerint a 2010 elején kiadott GTS-t amolyan teszt jelleggel dobták ki (újítások próbája stb), nem is beszélve a nálunk hivatalosan nem kiadott ATS-ről a körforgalmaival. Ezekből kiindulva várják a userektől a feedback-et, hogy mi kéne még és mi nem. A képeket meg a híreket elnézve a játék fő váza már régen kész van, mostmár csak csiszolgatják az igényekhez, dobálják bele az apróságokat, stb. Az első ETS 2008-as megjelenése után max egy évvel látták hogy van az egész témára igény (emlékezzetek: igaz hogy más cég, de anno 2003-ban kiadták az NFS Undergroundot, megjelenés előtt kiadták a demót egy héttel, és a demóletöltések száma alapján a full game megjelenése ELŐTTI napokban elkezdték csinálni a második részt)
    Szummázva: szerintem már legalább másfél éve dolgoznak az ETS2 projekten, és mivel valamiből meg is kell élni közben, kiadták arra alapozva a GTS, ATS, UKTS gémeket, amik már fényévekkel jár az eredeti ETS előtt (tudom, mert párhuzamosan nyomom a modmentes ETS-t és a GTS-t)