52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Jó hír van papik!!!

Az SCS azt írta, hogy fejlesztik a Mesterséges Inteligenciát a játékban....
    Legalább a hülye AI-któl megszabadulunk...remélem :D
  • AudiQuattro
    jah :O kösz az infot :)
  • vajo
    Tévedni tetszik. Az SCS Software az Extreme Trucker fejlesztését átadta a Valusoftnak, így az SCS az ETS2-re tud koncentrálni.
  • AudiQuattro
    Behalok,időpazarlás,ezt a munkát ets 2 be fektetnék má rég jo lenne...
  • nenus
    az a fás pót szerintem jó :D
  • Gell97 kolega
    a 2. képen a volvóó az vmi borzasztó..
  • vajo
    És még pár... XD

Na már jobban tetszik ez is... Szerintem ETS2-is hasonló kaliber lesz táj szempontból, de remélem azért jobb lesz!
  • vajo
    Amúgy itt van pár új kép az Extreme Trucker 2-ből is :D

Na ez már azért elég gyér!

• Blum
    Igen,ez már egész jó!
  • vajo
    Hát az elég gyér igaz.. XD

De itt a Mercin nem olyan rossz..

• Blum
    Azért remélem,hogy az alvázra,meg a gép hátsó részére odafigyelnek majd jobban. Mert megnézed GTS-ben is...pff -.-
  • vajo
    a DAF-nál a belső fülke kidolgozása legyen jó, és akkor kapnak licencet. Ez meg is volt, és az iveconál is ez volt a szempont, de az scs mindent a man-ra alapozott, így visszavonta a daf és az iveco, de most meglesz, és szerintem mindent újrafognak modellezni..még a daf interiort, és az exteriort is.!
  • Szobi30
    mondjuk azt is újratervezhetnék egy picit :)
    nem azért, mert elég jó, de ez a merci után, aztis megcsinálhatnák még jobban :)
    és valószínűleg akkor megkapnák a licenszet is:)
  • gumikacsa
    Gyanitom, azért ilyen precizek a kamionokkal, mert a licenszekre hajtanak. És ahhoz azért normális modellek kellenek, ha nem akarnak úgy járni, mint a GTS-nél a DAF-al.
  • vajo
    Amúgy az SCS-é még a valósnál is szebb. Csak a légkürt hiányzik róla, de úgyis tuningolható lesz a kamion, majd szépre megcsinálom a mergát. :D De szerintem MP2-es nem lesz benne tuti.. :S
  • Penge88
    Úr Isten! Javaslom, hogy a nyelvtan órákat ne hanyagold!
  • vajo
    Valaki még online kocsmázni is akarna...
  • Falkon
    Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy ez nem egy Gta. Ez a sétálgatás teljesen felesleges. A kiszállás max. tankolásnál kéne. De szerintem felesleges.
    Jobb irányítás, sok kamion, pót, szép grafika kell. Ennyi.
  • Blum
  • biliard10
    bocs a 2 hsz ért de 1 jo multiplayer rendszer csinálhatnának CB radioval és még lehesen sétálni utcán beszélhetni emberekel meg ilyesmik hogy jobb legyen a game igazam van ? ajtot kinithatod TDU kamin megtekintés vásárlás ellöt meg ilyesmiket csinálhatnának ja és a mercis képen már a pali már kisseb a feje sztwem ugy láttok

U.i. az also képen a háttérbe nézzetek bele a grafika is javvul lassan
  • biliard10
    na ez a merci csodálatos és mintha a grafikán is dobtak volna 1 kicsit király game lesz
  • vajo
    Legközelebb hanyagold az ilyen képeket légyszíves. köszi.

Más:

Szerintem most készül a Merci interior is.. :D
  • Kistódi
    Nem viccelek
  • Blum
    Na,ez fasza!
  • Kistódi
    ÚÚÚ az király lesz mert faterom am is most új mercivel jár decemberben megkapja a volvót a legújabbat.
  • vajo
    Na és akkor itt az angol is. Röviden, tömören a lényeget írom csak le.

Nekünk még sok dolgot kell csinálnunk, hogy befejezzük az Euro Truck Simulator 2-t, de boldogok vagyunk, hogy megmutathatjuk nektek az eddig munkákat, képeket itt a blogunkon.

Sok erőfesztést teszünk az új 3D-s épületekért, újra kell őket modellezni. Lesznek azonban a régebbi játékokból is átvett termékek, de nem sok. Lesz több traktor, (kamion), pótkocsik, több kamion a forgalomban, új épületek és növények.

Itt van néhány kép, az új kamionról. A tárgyalásokkal kapcsolatban eléggé optimistának érezzük magunkat, Reméljük hogy sikerül sikeresen tárgyalni a cégekkel, hogy minnél több márka legyen a játékban.

We still have a long way to go to complete Euro Truck Simulator 2, but we are happy to show you the progress that we are making here on our blog.

Major effort is going into building quite a lot of all new 3D assets for the new game. There will be some re-use from older generation games, but a lot of things are going to be new - several tractors, certain trailers and cargoes, larger fleet of ambient traffic cars, buildings, vegetation...

Here is a few images from another re-built truck. Keep your fingers crossed that we are allowed eventually to ship this model the way it's been built. We feel quite optimistic about our negotiations with several truck manufacturers that we are currently involved in - let's hope that we can conclude the talks successfully so that there would be more of real world brands represented in the game.
  • vajo
    Bocs a sok hsz-ért, de pár infó, késöbb hozom az angolt is, csak lefordítom..de addig itt a holland...:

Az SCS Software kiadta a legújabb Mercedes Actros fényképeit a játékból. Valamint mindent elkövetnek a legjobb minőségért, fokozzák az új 3D modelleket, vagyis új, szebb, élethűbb teherautók, pótkocsik, rakomány, áruk, autók, épületek, növények, fák, rakodók lesznek.

Eredeti:
    SCS Software heeft screenshots vrijgegeven van de nieuwe Mercedes truck. Tevens melden zij dat ze zoveel mogelijk nieuwe 3D-modellen maken van zowel; trucks, trailers, vrachten, auto's, gebouwen, bomen etc.
  • kutizsolt
    nagyon jo lex
  • vajo
    Itt van még egy kép!

• vajo
    Überkirályúlfasza...
    SCS végre csinál valami jót, csak attól félek, hogy majd mire kiadják, azokból a jelekből megint Valiant lesz .... De remélem hogy nem..
  • trucksimfan
    jogos, elnézést kívánok
  • yokel
    A 3. kép szted honnan van? Az lesz a "gyári"!
    Ez ETS2 topik, nem ETS/GTS...
  • trucksimfan
    dobhattál volna még oda egy eredeti, a játékban gyárilag benne lévő kamion képét is
  • trucksimfan
    azért ez már dobja az ívet.
    Remélem azt a problémát kiküszöbölik ami az előző részeknél volt (grafika minőségéhez képest indokolatlanul megfingatja a gépet) Bár asszem ezzel kapcsolatban valakinek már volt egy HSZ-e, hogy most ezt megoldották.
  • yokel
    Kis összehasonlítás:

• yokel
    Újabb képek érkeztek, ezúttal mercikről...

Alakul a molekula!
  • trucksimfan
    Hehe. Én speciel közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, és napokat tudok kamionszimulátor előtt ülni (GTS-ben már majdnem elértem a lehető maxot, mindenhol van cégem, és majdnem mint upgraded, ETS-t végigjátszottam már többször is -modok nélkül, mert majdnem minden mod valahol bugos). Szóval ez abszolút nem korhoz kötött. Szeretnék kamion jogsit szerezni, párszor vezettem már kamiont és nagyon bejön (meg maga a fuvarosok "nomád" élete is), de amíg nincs durván 500.000 Ft-om (C+E jogsi, ADR-ek, PÁV stb) addig marad a párezer forintos kamionszimulátorok világa (megvettem az ETS-t, GTS-t, Rig'n'Roll-t; és tutira megveszem az ETS2-t is, 10ezer fölött csak nem lesz)
  • magyarkolega01
  • vajo
    csak üti :D
  • Blum
    De ő ugye nem rugdossa a lányokat?