banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • bullseye9
    Ami a truckpol fórumos részét illeti a hsz-ednek, kicsit más véleményen vagyok, szerintem inkább "elvándorlásról" van szó, a fórumozók nagy része átpártolt más oldalakra.

Néhány lengyel fórumnak tagja vagyok, és én úgy látom, hogy tényleg a moddolás tartja életben pl. a lengyeleknél a Haulin/ETS/GTS vonalat (meglepő módon náluk elég sokan játszanak még a Haulin-al).

Másik, ami még feltűnő náluk: hihetetlen mennyiségű virtuális céget képesek létrehozni, és fent tartani, mondjuk effektíve egy 35-38 millió lakosú országban arányosan többen játszanak, mint nálunk.
    Nyilván a nagy számok törvénye alapján ezek egy része nem minőségi modifikációkat használ, van viszont néhány (Speed Trans, Norgeliner, Speed Red Transport, Lukz Trans(ez PTTM)), amely elég sok publikus moddal is megajándékozta a népet, hál' istennek.

Mondjuk én csak az utóbbi pár évre látok rá, PTTM/Haulin időszak nekem kimaradt.
    Természetesen nem vitaindítónak szánom, csak egy vélemény...