52664
-
#8589 Ezt a blogon találtam, azoknak tették fel, akik szerint túl gyorsan áll meg a scania a videóban:
-
#8588 Óhhh b+ ember, 19 hozzászólást kellett volna csak visszaolvasnod... -
#8587 Új videó a hangról a Scania Truck Driving Simulatorba. Remélem ETS2-be is benne lesz mert tetszik.:D
Ha nem hozná be a videót akkor: Videó -
DANIELTRUCKER #8586 Nagyon beindult az SCS! -
#8585 -
-
SlaCker #8583 Jól megmondtam a magamét! :D Mindent elbaltáztam. Helyes írás. Készítő.
Nem hiszem el, hogy nem tudnak egy cseppet sem odafigyelni! Ott van mikor vették fel a hangokat a kamionhoz. Kívül megvolt. Belűre mért nem tett mikrofonokat????! Jahh mert akkor meg lett volna a belső zaj viszonylat. Mennének 1 km zárt kabinnal. Aztán pedig nyitott ablakkal. Ehez tényleg ekkora ész kell?? Kb 2-3 km alatt megvan minden az adott kamion hang adatára. Fékek. Levegő eresztés. Motor zajok (kül és beltéri viszonyok). Nem értem tényleg. Amúgy Mivel nem értek hozzá nagyon, de mondtam is. Utána néztem és a turbó sem jó. Ugyanis a turbó nem lép működésbe egyből, hanem bizonyos fordulatszámot el kell érnie a motornak és ezután ad plusz erőt vagyis hallani a hangját.
Razor1997: Nem tudom én sem mi az, de mikor a fülke zárva van akkor gyakorlatilag te semmilyen motor hangot nem hallasz! Szóval fogalmam sincsen, hogy mi lenne az vagy mért olyan amilyen.
Fent írtam, hogy mennyi lenne a hangok felvétele. -bloor effect és lenne eredeti minőségi hangzása a kamionoknak! :)
Azt a valamit azért nem értem, mert végkép hülye vagyok hozzá! :D Utoljára olyan sárga csíkot az F198-ban láttam, mikor a motor fordulatszámát állítottam vagy mit. :D -
#8582 Nekem is hasonló a kínom a játékkal. Én is az első rész óta tolom, mindig azzal a címszóval, hogy: Na, talán most. Aztán mégsem. Csak sajnos így egyre több embernek megy el a kedve a játéktól, pl. T&T-vel már alig játszottam. A hivatalos blogon is többször olvastam már, hogy azt írták: Kipróbálják majd az ets2 demóját, és ha ilyen marad az irányítás/fizika, nem fogják megvenni.
Ám, a valusoftnak nincs köze a játékhoz.
-
razor1997 #8581 Többször végignéztem azt a pillanatot amit te megjelöltél és lehet hogy igazad van mert ott mintha hátul tompítana többet a fülkelégrugó.Lehet hogy nem jól láttam.
Viszont a légfékbe tuti igazad van mert én nap mint nap kamionok közelébe vagyok és ott azért már megszokja az ember hogy mi hogy működik.Meg kamionszerelő létére:D
Viszont Scania hangjához képest nem is annyira rossz,de azért egy picit lehetne jobb is.
De az a "bugyborékoló" hang az végképp nem tudom mi lehet.Valószínű hogy motorfék.
A fizikáról arról nem írok.:$
Amúgy ahhoz a grafikonhoz írhattak volna a szélére valami jelet vagy valamit,hogy tudnánk következtetni arra hogy melyik oszlop-sor mit mutat.
Az alsó meg a felső sor az fix hogy a fordulatszám de a két szélső arról fogalmam sincs. -
SlaCker #8580 Elnézést kérek a Sok hibáért! :S (Jókor olvasom én is át :( ) Meg a dupla posztért is. :) -
SlaCker #8579 Kb sokszor néztem meg a videót és...... 1: első és a második váltás szerintem hang ügyileg el van harapva. Gagyi. A harmadik után viszont szép a turbo hangja. Itt volt az ideje mondjuk. Biztos nagy kihívás felvenni a kamion hangjával együtt, de mindegy. 2:Tetszik, hogy a fülke kicsit emelkedik és süllyed. Azt viszont nem értem, hogy a 0:33 másodpercnél mér felfele billen a fülke, mikor vált? Akkor nem lefele kéne. Mivel megszűnik a nyomaték, nem húz a gép ezért éppen lefele kéne süllyednie. Szerintem, de én nem értek a kamionokhoz csak csodálom őket. :) 3: Mikor elkezd lassulni, fékezni és vissza váltani. nah az úgy ahogy van borzalom!!! Ezt viccnek sem adnám ki! :S Ne hiszem el, hogy a vezető fülében egy bugyborékoló hangot lehet csak hallani. Nem is tom igazán minek nevezni azt a motor hangot! Ott van a fékezés. Végre szuszog, sziszeg a kamion, de ez nagyon gyér. Szerintem ezek még nem hallottak légféket szisszenni. Nem is ragozom.
Szóval 10% jó tulajdonság. Nem sok mindenre futotta. :((
Nem hiszem el, hogy a Valusoft nem képes belátni azt, hogy egyedi játékot tudna a piacra dobni. Azt sem hiszem el, hogy apróságokra sem képesek odafigyelni. Amúgy remélem az összes kamionnak a fék a turbó meg minden ugyan az lesz! Csak a kaszni változik. Bár én akkor venném el a liszesz jogokat! Az meg, hogy a grafika milyen csini tükrözi, hogy szarnak az egész játékra igazán. :( Nem csili vili efekt kéne, hanem elősször egy normális fizika, ami szerintem olcsóbb mint egy agyon effektezett grafikai megvalósítás.
Azért ne szúrjatok le. Játszottam Sok Hard Truck résszel. Még a legelső résszel is. Mi is volt a címe? Jah. Hard Truck: 18 wheels of steel. :)
Mindíg úgy vagyok vele (bár szerintem jó páran még rajtam kívül), hogy na majd most tuti jó lesz. Nem. Nem lesz jobb. -
vajo #8578 Fizika még mindig 0. xDD
Hogy rángat már az a kormány és hogy ugrik már arrébb a kamion.
Vicc. :D -
#8577 Ezek a felhajtó szakaszok illetve lehajtó útszakaszok a pályáról nem lesznek kissé élesek? -
#8576 Remekül sikerült eltalálni ahogyan a váltásoknál a kamion kissé megül.
Valamint a környező forgalom sebességét és a kamionét is,
mind a környezethez képest, mind pedig a forgalomhoz képest. -
#8575 Már benne lesz. Blogon STDT-hez írták ezt a cikket. -
#8574 még az utolsó hírekben bugjavításról volt szó, úgyhogy nem valószinű (dobozos). Esetleg online.
Jöhetne a demo, mert már eléggé szét van csúszva a gépem, újra kellene telepíteni :D -
DANIELTRUCKER #8573 Még ha egy kicsit túloztam is, nekem akkor is nagyon tetszik, és még mindig van idejük, hogy ez még jobb legyen!
Amúgy ezek a hangok már a STDS-ban is ilyen formában lesznek benn? Csak mert az (Ha minden igaz!) kevesebb mint 2 hét múlva jön ki!(Legalábbis az utolsó hírek szerint!) -
#8572 azért ne túlozzunk :)) -
DANIELTRUCKER #8571 Hihetetlen!
Nem hiszek a fülemnek! Ilyen gyönyörű graffal,hanggal és egy jó fizikával ezt a játékot nem lehet majd megunni! Én legalábbis biztosan nem fogom! -
#8570 A gyorsulás jónak tűnik így első megnézésre, nem úgy gyorsul, mint a rakéta (2,4,6,8,10,12:)). A hangot még hallgatnom kell, hogy átjöjjön, de alakul.
A gps alapján ki ér oda előbb a fuvarral verseny van (gondolom rnr-koppintás). -
#8569 Vagy cseng a fülem, vagy hallatszódik a turbó sikítása
Itt is látszódik a kormányzás, ami a többi videóból sejthető volt, hogy billentyűzetnél is megváltoztatták. Sokkal lassabban fordul vissza a kormány. -
hungaryws #8568 -
razor1997 #8567 Logitech G27-es befigyel:D -
#8566 Nem baj az Jobb lenne így :D:D
-
#8565 Nem szóltak nekik, hogy ez nem a nííd for szpííd? -
#8564 Sziasztok!!:)
Tomorrow, the Young European Truck Driver competition already starts in Poland with local elimination rounds, in parallel at two different locations - S³upno (Radzymin) and Kalisz.
Our friends from CD Projekt are trying really hard to promote the upcoming game at both events - two teams are bringing in hardware and a beta version of the game so that the visitors of the events can test-drive the game. This is going to be the very first public appearance of STDS!
The photos above are from the assembly of the hardware, a pre-trip test done at CD Projekt offices earlier today.
By the way, a year ago a similar public relations push was done at Master Truck Show in Opole as we have covered here on the blog. This year, we plan to be back with our games, too!
We are now close to the finish line, the game is nearly done, but we are still fixing some bugs and tweaking some elements. And translating the game already, with the big help of some of you, thanks! ;-)
(Jó kis Szimulátor szett :):) Elfogadnám:)) -
Gubi1014 #8563 OFF:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1236630869 itt egy link ahol lehet kérdezni az OMSI-ról ,mert ez ETS2 oldala!! -
#8562 Hangulatos pálya...
-
Robi546 #8561 Evvel én is így vagyok. :D Több a béta busz mint a teljes. :( Ami Nagyon jó busz az a NL202 és a Scania K270 csak az is béta K270 és nincs benne fűtés + lehetne manuál akkor sokkal jobb lenne de ha minden igaz úgy írták hogy: 2 hónap múlva jön ki a teljes. (ezt még március 10én írták.) -
#8560 Ahogy látni a Renault Magnum sound recording session videonál azért esőben is vettek fel valamit. :) A videónak a végét hogy meg hekkelték :))) -
#8559 Jaja nekem is ez a vélemény kivéve 1-ről. Az nl202-es játék közben teljesen azt az érzést és minőséget nyújtja mintha eredetileg ott lenne! -
Robi546 #8558 Jaj,igen,sorry már megtaláltam csak a linkek között mindig fent volt írva most meg leg lent van,már megtaláltam. :D -
#8557 Én személy szerint elvagyok egy két jobb pályával (igaz, egyik sem hazai), illetve a 415, és a 260-as busszal sincs gondom. Persze a manuális váltás egyikben sincs jól megcsinálva (g25-el). -
JohnBart #8556 Semmi. Elérhető most is, a Scaniás képek zöme is onnan van. -
bence1113 #8555 Köszi -
#8554 link -
bence1113 #8553 Tudnál adni OMSI linket
-
Robi546 #8552 (bocs a 2x posztért)
A Bloggal mi lett ? :S -
Robi546 #8551 Meg hogy ha az OMSI-ba lenne kamion + fuvarozó mód akkor az lenne a legjobb mivel az OMSI-ban a manuális sebváltó is úgy van hogy nem muszáj H váltó hanem rendesen billentyűvel is lehet mivel lassan engedi a kuplungot szóval még a manuális sebváltó is működne rendesen és az lenne a legjobb. :) -
JohnBart #8550 Maxiköszi!