A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
az automata váltósok is általában 3. ba teszik, és onnan indul, üresen is rakottan is, és utána súly függvényében pakolja legalábbis az általam ismert automata váltós gépek ilyenek(DAF XF, DAF CF, SCANIA G420)
a fékezésnél pótkocsi függő, hogy melyik milyen, mert volt szerencsém olyan pótkocsihoz, (egy Krone Profi Liner) amin üresen az istenért nem akart fogni a fék, viszont 24 tonna rakománnyal, beleállt a földbe, olyat fogott rajta a fék...
viszont én is meg vagyok elégedve a játékkal a videó alapján, jó nem tökéletes, de ne várjuk el, hogy egy részben mindent megcsinálnak, mert a következőt ki venné meg, ha tökéletes lenne :)
a gyorsulás, a hangok, a váltás, és a fékezés is sokat javult az elődökhöz képest, a grafika engem személy szerint annyira nem hat meg, mert nekem megfelelne a GTS grafikája is, ha minden más jó :)
de még a kormányzáson kicsit javítanának, és már jó is lenne, de én így se szólok, mert kitettek azért magukért a srácok :)
én a videó alapján elégedett vagyok, de majd akkor nyilatkozunk, ha játszottunk a játékkal...