52664
-
Solt #8549 Elvileg 15.-én jelenik meg. ITT rendelhető... :) -
JohnBart #8548 Ja, én is. Erre pedig a legjobb megoldás a külön bekapcsolható OMSI-s fizika lenne, így a nyolcéves Pistike meg a profik is ugyanúgy tolhatnák ugyanazt a játékot...
OFF: OMSI kapható már 3000 környékén? Hol? Szerzem be izibe'. :D -
Solt #8547 Nem akarok senkit megbántani, de amit eddig láttam modokat, az eredeti ( omsi ) buszok közelébe nem jönnek... a 99% kritikán aluli. :S
-
#8546 Elég jól modolható az omsi, ha a készítők elkészülnek a csuklós busszal, nyilván lesz az a fanatikus, aki kamiont fog belerámolni a játékba a megfelelő fuvarozós moddal. Én ebben bízom a legjobban, ha már sem az scs, sem a softlab nem képes normális kamion szimulátort készíteni. -
Solt #8545 Na igen, a Valve biztos elkéri a maga hasznát, viszont cserébe jóval nagyobb a reklám, és biztosabb a warez védelem... ha az SCS kicsit engedne a darabonkénti hasznából, összességében a nagyobb eladás miatt szerintem jobban jönne ki a végelszámolásból...
Na mindegy, ők tudják... reménykedem benne, hogy egyszer lesz egy kamionos játék olyan irányítással és fizikával mint ami az OMSI-ben van... -
JohnBart #8544 A pontos számokkal nem vagyok tisztában én sem, de a Chart-Track alapján a UK Truck Simet és az ETS1-et eléggé kapkodták Európában (OMSI nem tudom felkerült-e valamilyen bestseller-listára, de megérdemelné). GTS-sel nem tudom mi a helyzet, de kétlem, hogy ne hozta volna vissza legalább a fejlesztési költségeket, mivel akkor most nem készülne az ETS2.
A Steamről volt már korábban szó a blogon amikor az Activision Value cuccokat rakták ki, és köztük volt az 18WoS: ALH is, akkor azt írták, hogy a T&T-t ki akarták rakni Steamre de nem tudtak megegyezni a Valve-el. Egyébként igazad van, logikus lépés lenne ott terjeszteni digitálisan a cuccot, semmint a két óra alatt feltörhető Activemarkot rápakolni: több emberhez eljutna a játék, már azzal, hogy a főoldalon listáznák a cuccot... -
Solt #8543 Nem ismerem az eladási számokat, de nem hinném, hogy mondjuk a GTS-ből sokkal több fogyott volna hivatalosan mint az OMSI-ből. Ráadásul utóbbi több mint háromszor annyiba került megjelenéskor. Nemsokára megjelenik két-háromezer forintos áron, tuti, hogy sokan megveszik azok közül akik eddig törttel játszottak...
Az SCS által megcélzott rétegre pont a letöltés a jellemző, kíváncsi lennék, hogy hány százaléknak van meg eredetiben...
Ha a bevételt akarják maximalizálni, akkor vegyék fel a Steamel a kapcsolatot... jelentessék meg kizárólag ott a játékot, akkor ki tudják zárni a warez jó részét. Ott van példának az FM2012. Évekig warezolta mindenki, idén csak steam aktiválással működött, és az utolsó tapasz óta nem is tudták feltörni, pedig igény lenne rá, milliós táborral rendelkező játék...
Én a helyükben megpróbálnám... próbaképpen kezdhetnének az első résszel valami akciós áron... -
JohnBart #8542 Elképzeltem, nem lenne rossz, de szerintem hardkór szimulátort az SCS a közeljövőben biztos nem fog csinálni, már csak anyagi megfontolások miatt sem, met ugye mindig az elérhető legnagyobb vásárlótömegre gyúrnak: az OMSI meg hiába kiváló darab, akkor is rétegjáték.
A megoldást nyilván az jelentené, ha az opciók között külön kapcsolóval lehetne be/kikapcsolni a hardkór fizikát, mert így mindenkit ki tudnának elégíteni, erre az ETS2-ben még érthetően nem volt kapacitásuk (először a motort kellett felhúzniuk mai szintre), az ETS2 után viszont el kéne kezdenünk emiatt rágni a fülüket... :D -
#8541 Jól hangzik, kíváncsian várom mi lesz belőle -
Solt #8540 És akkor most ezt az egészet képzeljétek el egy OMSI fizikával, irányítással...
Ebben kéne már előrelépniük! Jó lenne, ha ezt minél előbb észrevennék. Ha ilyen jóba vagy velük, említsd meg nekik az OMSI-t... próbálják ki, és vegyenek példát az irányításról, fizikáról, TrackIr kezelésről, hangokról, kidolgozásról, és egyéb apróságokról...
-
#8539 na így már kicsit izgalmasabbnak látszik a játék.
T&T-ben elegem lett az ügyességi pályákból, úgyhogy én is szerintem a Dangerous Drives módot fogom előtérbe helyezni. :) -
#8538 Tényleg jól hangzik. Várjuk ki a végét, majd szidjuk akkor :) (ha muszály..). Azokat a legendásabb típusokat bele is modellezhették volna a játékba, hogy a kamionok közt is legyen egy kis változatosság. -
#8537 Jól hangzik! Köszi az infót! -
JohnBart #8536 Tudom, hogy a vidi után eléggé lelankadt a lelkesedés az STDS iránt, de szereztem ma némi infót - Pavelék ugyanis hozzáadtak az STDS-csoporthoz GetLocalizationön, szóval leellenőriztem a már majdnem kész fordítást (hogy TruckerDave és Tomee miért nem kapott még hozzáférést nem tudom, Pavel azt írta egyesével adja hozzá az embereket).
A szövegkönyv alapján a játék egy jó kis T&T + Extreme Trucker + ETS1 egyvelegnek tűnik. Adott először is egy oktatómód, ott a feladatok zömét a T&T egyszerűbb bójás marhulásaiból emelték át (állj be a bóják közé, tolass be, parkolj párhuzamosan stb.). Ennek a durvább verziója a kamionvezetői versenyfeladatok, ez szerencsére nem merül ki a parkolásos marhulásban: adott íven kell végigmennünk a pályákon (úgy hogy mindkét első kerék egy adott íven megy, és nem tér le róla), vagy pl. bábukat kell levernünk, labdákat kell a pótba ejtetnünk úgy hogy pontosan aláállunk a darunak. Érdekesen hangzanak, mondjuk én hanyagolni fogom ezt a részt, az ügyességi kamionozásból egy életre elegem lett a T&T után. :D
Vannak ugyanakkor reakcióidő mérésére szolgáló feladatok (pl. az őzes képre gondoljatok). Nyílegyenes vagy kanyargós pályán kell legalább 50-el mennünk jó időben, éjszaka, vagy épp esőben, és a véletlenszerűen felbukkanó jelzéseknél minél gyorsabban a fékre kell lépnünk - a játék ekkor azt méri, milyen jó a reakcióidőnk.
A Dangerous Drives leginkább az Extreme Truckerre emlékeztet a szövegek alapján, ekkor kis történettel ellátott szadista pályákon kell eljutni A-ból B-be (pl. segélycsomagot vinni a földrengés-sújtotta kisvárosba, kitalálni a kikötőből, orvosságot szállítani az árvízben elmerült városba, szerpentinen lecaplatni, átzúgni egy szűk kis utcán, stb.). Nekem személy szerint ez a mód tetszik a legjobban a leírás alapján, kíváncsi leszek rá.
Végül pedig van az ETS1-szerű szabad játék: ekkor egy (nem kétutcás!!!) iparvárosban és annak környékén akciózhatunk, zöld és piros jelzésű rakományokat vehetünk fel és szállíthatunk le. A zöldek könnyűek, kb. úgy néz ki velük a játék mint az ETS/GTS-ben, a pirosnál viszont érkezéskor nehezebb a beállás a megadott helyre.
Úgy vettem ki, hogy mindegyik módban méri a teljesítményünket a játék, amit kioldható bónuszokkal (pl. a Scania tesztpálya megnyitásával) jutalmaz, emellett a pályákon szerzett pontokat, az időnket és a visszajátszásokat felnyomhatjuk most már a netre is. Scania-rajongók szintén örülhetnek, lesz egy igen részletes galéria a játékban a cég történetéről és a legendásabb típusokról. -
#8535 Meglepődnék, ha az scs játékát crackelni kellene, vagy cdkey kellene. -
Gubi1014 #8534 Trafipax és radar lesz a ETS2-ben!!! -
DANIELTRUCKER #8533 Május 25! -
WinStar #8532 Scania-sról még nincs pontos dátum hogy mikor jelenik meg,ugye? -
norman001 #8531 Majd a bolt polcairól letudod tölteni! -
szabensz #8530 sziasztok! honnan tudnám letölteni a Scania Truck Driving Simulatort?? előre köszönöm!! -
mk452001 #8529 kamu...valami feleletválasztós oldalt dob ki, amikor le akarod tölteni a crackelőt -
huhha #8528 Ez valós vagy kamu?!(nempróbáltam még):)
-
#8527 Mihez? Amúgy ez nem warez topik! -
bence1113 #8526 passworod-ot tud adni valaki -
bence1113 #8525 Boxer és Gumikacsa kedvért :D nagyon jó a grafika nem tom h lesznek-e benne terptárgyak tarfipax stb. :D na ezt kihagytam mikor jelenik meg? és milyen kamionok lesznek benne -
JohnBart #8524 Nem egy OMSI az biztos, de fosnak sem nevezném (max az irányítást, mert itt sem mertek kormányos gameplayt mutatni, és sejthető miért). Nekem kocasofőrnek a vidi alapján bejön a játék és a fizika, bár az ügyességi részeket hanyagolni fogom, abból a T&T-ben már kaptam eleget. -
#8523 A mai játékoknál már szinte alap egy ilyen gépigény. A képek és videók alapján ez egyáltalán nem nagy. Nem igényel atomerőművet. Jó lesz ez.... :) -
#8522 Hát,... egy kicsivel nagyobb kihívásra számítottam hardverileg... Oooo -
hungaryws #8521 STDS rendszerkövetelménye (forrás: rondomedia.de):
A Windows XP (SP3) / Vista / 7
Dual Core processzor, 2,6 GHz
NVIDIA GeForce 9800 vagy ATI egyenértékű modell
2 GB RAM
4 GB szabad lemezterület
DirectX 9.0c
DVD-ROM meghajtó
-
#8520 arra én is kiváncsi vagyok
amúgy jók a képek:DD
-
#8519 A kérdés az, hogy csobban-e ha hibázol... :D
-
#8518 AZ a híd a végén odabasz -
#8517 Bizony... A járműszimulátorokat kormánykerékkel jogos irányítani, hiszen a valóéletben is így vezetünk. :) -
DANIELTRUCKER #8516 Egyébként lehet hogy az irányítás nem rossz csak nem értem miért kell folyton billel tesztelni? -
#8515 Várható volt, h a fizika terén nem lesz változás!
Nem véletlenül nem volt róla szó már qva rég az SCS részéről...
Ellenben a fények egész jók lettek benne, azt meg kell hagyni, bár gondolom csak full grafikán lesz ilyen a játék.
Itt van még pár kép a játékból:
További képek még: itt, és itt, meg itt
Sajnos sanszos, h ETS2 is ilyen lesz, hisz STDS ugyanarra épül mint ETS2, és ennyi idő alatt ezt tuti nem fejlesztik át más milyenre. Én már látom magam előtt, h miért fogják a tömegek lehúzni a játékot...
Szép, szép, de a lényeg kimaradt belőle, mint mindig!
-
#8514 Hát, ez bizony egy nagy rakás fosnak tűnik ez alapján. -
vajo #8513 Ez? EZ Miez? Fos a fizika. :) -
#8512 Gyerekek...
Ez is optimalizálhatatlan fos lesz.. Vettem észre mikrolaggokat a videóban.... -
#8511 -
#8510 Már csak 3 hónap