A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Petyaarc #8605 Hello Srácok! Eddig csak olvastam a topikot, de ha megengeditek megpróbálok pár dologra rávilágítani. Nem akarok senkit kioktatni, meg leoltani, de jó ideje fura dolgokat olvasok. A hangok szerintem jók! Persze nem tökéletes, kicsit tényleg elharapott a váltások vége, de simán élethűnek lehet nevezni! (Ez egy játék). A fékezős videó viszont megtévesztő. Ez egy promo videó, nem tudnak a kamionok így lelassulni. Pontosítok "ez az új kamion megtud így állni"! Remélem értitek. A játékra visszatérve tényleg van pár baromság. Ha egy kamiont egyesbe teszel, kifejeled a szélvédőt kb... Ma már "hikomat" kamionok vannak (nincs kuplung, autómata váltós). Na ilyet még nem vezettem, de manuális váltóban otthon vagyok. Más üresen, és rakottan a váltás, gyorsulás, fékezés. És végiggondolva is, egy nagyobb tömeg mozgásba lendítése nagyobb erőt igényel, és fordítva fékezésnél... Tehát a súly éppen nem segít hamarabb megállnod, lendít tovább! Ami érdekes, sík úton a lendület miatt jobban gyorsul 60 fölött, mint üresen. :D