A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Blackdog #8599 Olvasgatom rendszeresen a topikot, de leírnám most én is a véleményem.
Sok itt lévő emberhez hasonlóan én is már régóta követem figyelemmel a 18 wheels sorozatot. Én is mindig mondogatom, hogy na majd ha ez kijön, akkor sokkal jobb lesz. Szvsz ez szokott is működni, mindegyik újonnan kijött rész jobb volt az előzőnél, javított néhány hibát, hiányt (igaz, volt amikor visszafelé is fejlődött, nem kicsit). Most elővettem újra a GTS-t, csak hogy kicsit nyugton tudjak maradni a nagy várakozásban :D . A legnagyobb problémám vele a kamionok furcsa csúszkálása. Ahogy észrevettem T&T-ben ez már nincs (legalábbis javulni biztosan javult jelentősen), így bizakodok, hogy az egyik, számomra legzavaróbb eddigi hiba eltűnik. Talán már le kéne szoknom erről az optimista hozzáállásról, de véleményem szerint javulni fog az előző részekhez képest bőven. Viszont, ahogy én látom, a programmal szemben a játékosok által támasztott követelmények is nőnek az évek elteltével és végre az scs elkezdi meghallgatni és teljesítgetni ezeket. Részemről mindenképpen piros pont jár ezért.